Haberler

Aziz dizisi başladı mı? Aziz dizisi oyuncuları kim? Aziz'in konusu ne?

Güncelleme:

Etkileyici senaryosu, duygu ve heyecanı yüksek sahneleriyle büyük ilgi uyandıran Show TV'nin O3 Medya imzalı yeni dizisi Aziz'in yayınlanan tanıtımları 2 milyon izlemeyi geçerek büyük bir başarı sağladı. Aziz dizisi başladı mı? Aziz dizisi oyuncuları kim? Aziz'in konusu ne? gibi sorular aratılmaya başlandı. Yeni dizi Aziz ile ilgili detayları sizler için derledik.

Aziz dizisi, tanıtımlarıyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekmeyi başardı. Senaryosunu Eda Tezcan'ın yazdığı Aziz dizisinin kadrosunda deneyimli oyuncular bulunuyor. Dizinin yayınlanması için geri sayım başladı. Peki Aziz dizisi ne zaman başlayacak? Aziz dizisi oyuncuları kim? Aziz'in konusu ne?

AZİZ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aziz dizisinin ilk bölümü 5 Kasım 2021 tarihinde Show TV'de yayınlanacak.

AZİZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Delege Pierre'in oğlu Teğmen Andre'yi öldürmesiyle Aziz'in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar'ın oğlu Adem ile nişanlanmıştır.

AZİZ DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Ana karakterler

Aziz Payidar (Murat Yıldırım) - Payidar ailesinin ilk oğlu.

Dilruba (Damla Sönmez) - Tek isteği aşık olduğu Aziz ile birlikte olmak olan Paşazade torunu.

Efnan (Simay Barlas) - Hayatının aşkıyla tanıştığını zanneden kadın.

Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan) - Payidarların reisi.

Delege Pierre (Fırat Tanış) - Antakya'nın sahibi olduğunu iddia eden delege.

Adem Payidar (Güven Murat Akpınar) - Galip Payidar'ın bir diğer oğlu.

Yardımcı karakterler

Kenan (Eren Hacısalihoğlu) -

Handan (Ayten Soykök)

Nigar Payidar (Füsun Demirel) -

Hatice Ana (Meral Çetinkaya) -

Azime (Suzan Kardeş) -

Mustafa (Baran Akbulut) -

Maksude Payidar (Elif Sönmez) -

Cemal (Cenan Çamyurdu) -

Selahattin (Haydar Köyel) -

Aslan (Berkay Akın) -

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

Güven Murat Akpınar Ahmet Mümtaz Taylan Murat Yıldırım Damla Sönmez Fırat Tanış Aziz Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title