Haberler

Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı izle!

Aziz dizisi Show Tv ekranlarında yayınlanan bir dönem dizisidir. Herkes tarafından merakla izlenen Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu oldu. Aziz dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Peki, Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Aziz dizisi her Cuma saat 20:00'da seyircisi ile buluşuyor. Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı izlemek isteyen seyirciler Aziz 14. bölüm fragmanı izlemek için araştırıyor. Aziz 14. bölüm fragmanı izle! Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı! Aziz dizisi Show Tv ekranlarında yayınlanan bir dönem dizisidir. Herkes tarafından merakla izlenen Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu oldu. Show Tv'de yayınlanan Aziz dizisi 14. bölüm fragmanı izle! Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizdedir…

AZİZ 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show Tv de yayınlanan Aziz dizi 14. bölüm fragmanı izlemek isteyen seyirciler araştırma yapıyor. Aziz dizisi her Cuma saat 20:00'da Show Tv de yayınlanıyor.

Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlanmıştır. Aziz 14. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın! ziz dizisi yeni bölüm fragmanı izle! Aziz 14. bölüm fragmanı izle! Aziz 14. bölüm fragmanı izle!

AZİZ YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLEME LİNKİ!

Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı izle!

AZİZ DİZİSİ KONUSU NE?

Aziz disi Hatay'da geçmektedir. Fransız ve Türk döneminde geçer. Bir dönem dizisi olan Aziz son bölümde yaşananlar seyirciye büyük şoka uğrattı. Aziz sınırdaki çatışmalarda ağır yaralanan Mustafa'yı kurtarmak için büyük bir tehlikeye atılır. Pierre silahların kaçırıldığını ve şehre erzak sokulduğunu öğrenir. Galip ise istemeden bu mevzuya şahit olup Aziz'e yardım etmeye mecbur kalır. Aziz yanında olanları aklamaya çalışırken, tüm Payidarlar kendilerini gizemli bir yolculuğun içinde bulurlar.

Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı izle!

AZİZ DİZİSİ OYUNCULARI

Murat Yıldırım : Aziz Payidar

Damla Sönmez : Dilruba

Simay Barlas : Efnan

Ahmet Mümtaz Taylan : Galip Payidar

Fırat Tanış : Delege Pierre

Güven Murat Akpınar : Adem Payidar

Eren Hacısalihoğlu : Kenan

Füsun Demirel : Nigar Payidar

Meral Çetinkaya : Hatice Ana

Suzan Kardeş : Azime

Ayten Soykök : Handan

ElifSönmez : Maksude Payidar

Baran Akbulut : Mustafa

Cenan Çamyurdu : Cemal

Haydar Köyel : Selahattin

Berkay Akın : Aslan

AZİZ DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Show Tv Aziz Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title