Haberler
Güncelleme:

Aytaç Yalman kimdir? Aytaç Yalman kaç yaşında ve nereli? Aytaç Yalman neden öldü? Koronavirüsten mi öldü? Aytaç Yalman'ın hayatı ve biyografisi!

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aytaç Yalman'ın koronavirüs nedeniyle öldüğü iddia edildi. Aytaç Yalman kimdir? Aytaç Yalman kaç yaşında ve nerel? Aytaç Yalman neden öldü? Detaylar haberimizde. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Raho57:

Allah rahmet eglesin mekank Cennet olsun. Takdiri illahi insan eceli gelince virus olur kaza olur hersey olur Vakit geldimi ates düsdü yeri yakar. Tabiki Önlemi mizi almamiz gerek ve Duyarli yaklasmamiz lazim olup bitene. Allahim Türk Müslüman ve tüm cocuklari kardeslerimizi korusun

10
1
yanıtYanıtla
lsparta lı:

korona adreaini biliyor

0
9
yanıtYanıtla
ASLI:

TÜM DÜNYADA YETERLİ TEST YAPILDIĞINI SANMIYORUM MAALESEF HASTA SAYISI BİLİNENİN ÇOK ÜZERİNDE OLA BİLİR. BENCE BİZİM HALK OLARAK YAPMAMIZ GEREKEN PANİK YAPMAYALIM AMA GEREKLİ OLMADIKÇA EVİMİZDEN DIŞARI ÇIKMAYALİM İNSANLARIN TOPLU OLDUĞU YERLERDEN UZAK DURALIM.

6
1
yanıtYanıtla
Tayfun:

Salik calisanlardan doktorlardan hemsiresinden guvenlik gorevlisine kadar allah hepsinden razi olsun

6
0
yanıtYanıtla
Tayfun:

Saglik calisanlarindan allah razi olsun iyiki varlar

5
0
yanıtYanıtla
Serhat TÜRKAN:

Ruhun sad olsun...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title