Haberler

Ayşe Böhürler kimdir? Ayşe Böhürler kaç yaşında, nereli? Ayşe Böhürler hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Ayşe Böhürler hakkında merak edilenler var. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Ayşe Böhürler'in kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki, Ayşe Böhürler kimdir? Ayşe Böhürler kaç yaşında, nereli? Ayşe Böhürler hayatı ve biyografisi!

Gündemde yer alan isimlerden biri olan Ayşe Böhürler hakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Ayşe Böhürler'in hayatını araştırıyor. Peki, Ayşe Böhürler kimdir? Ayşe Böhürler kaç yaşında, nereli? Ayşe Böhürler hayatı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

AYŞE BÖHÜRLER KİMDİR?

1963 Ürgüp doğumlu.Orta öğrenimini Erenköy Kız Lisesinde tamamladı.

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu mezunu. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ve girişimlerinde aktif roller aldı.Yazı ve araştırmaları gazete ve dergilerde yayınlandı.

1992-1995 tarihleri arasında İzlenim dergisinde, daha sonra da Aksiyon dergisinde 'Aile ve Eğitim' bölümü editörlüğü görevini yürüttü. Kadın, Çocuk, Eğitim, Belgesel ve Tartışma Programlarının yapım-yönetiminde yer aldı. Hazırladığı ve sunduğu programlar pek çok ödül aldı. Halen Kanal 7'de Eğitim Kültür programları yönetmeni olarak görev yapıyor. Haftalık olarak yayınlanan bir tartışma programı hazırlayıp sunuyor.

2005-2008 yılları arasında Duvarların Arkasında ismi ile bir belgesel serisi hazırladı. 2009-2011 yılları arasında "Biz İngiliz Müslüman Kadınlar" ,"Hayme Ana", "Orhun Yazıtlarından Nobel'e", "Kitaba Adanmış Bir Ömür/Ali Emiri Efendi" yapımcılığını yaptığı belgesel projeleri arasında yer aldı. 2007'den itibaren bağımsız yapımcı olarak kendi şirketinde belgesel ve program yapımcılığına devam ediyor. Böhürler, Ak Parti Kurucu üyesidir.

2001-2012 yılları arasında Ak Parti MKYK üyeliği görevini yürüttü. "Duvarların Arkasında/Müslüman Ülkelerde Kadın" ve "Yazmasam Ölürdüm" adlı iki kitabı var.

Evli ve üç çocuk annesi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Ayşe Böhürler Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title