Haberler

Avrupa'dan Futbol...

İngiltere Premier Ligi 6. Hafta Karşılaşmasında Emre Belözoğlu'nun Takımı Newcastle United Sahasında Everton ile 1-1 Berabere Kaldı. St. James Park'da Oynanan Karşılaşmada Milli Futbolcu Emre İlk 11'de Sahaya Çıkarken, Takımının 14. Dakikada Ameobi ile Kaydediği Golün Asistini Yaptı. Emre 66. Dak...

İngiltere Premier Ligi 6. hafta karşılaşmasında Emre Belözoğlu`nun takımı Newcastle United sahasında Everton ile 1-1 berabere kaldı.

St. James Park`da oynanan karşılaşmada milli futbolcu Emre ilk 11`de sahaya çıkarken, takımının 14. dakikada Ameobi ile kaydediği golün asistini yaptı. Emre 66. dakikada da sarı kart gördü. Eventon`a beraberliği getiren gol 40. dakikada Cahill`den geldi. Newcastle United`da Bramble 75. dakikada, Everton`dan Hibbert 77. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

RODA: 0 - AZ ALKMAAR: 2

Hollanda 1. Futbol Ligi 5. hafta karşılaşmasında lig lideri Az Alkmaar deplasmanda Roda`yı 2-0 mağlup etti.

Kayserispor`un UEFA Kupası 1. turundaki rakibi Alkmaar`ı Roda karşısında galibiyete taşıyan goller 69. dakikada Shota Arveladze ve 78. dakikada Dembele`den geldi. Az Alkmaar 5. haf sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 13 puanla Ajax`ın 1 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

RANDERS: 0 - SİLKEBORG: 0

Fenerbahçe`nin UEFA Kupası 1. turundaki rakibi Randers ise Danimarka Ligi`nin 10. haftasında Silkeborg ile 0-0 berabere kaldı. Danimarka ekibinde 44. dakikasında Hansen, 84. dakikada Silva sarı kart gördü. Randers Hollanda Ligi`nde 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi ve 1 maç eksiğiyle 12 puanla 8. sırada yer alıyor.

LUCH ENERGİYA: 0 ZENİT ST. PETERSBURG: 2

Rusya`nın güçlü ekiplerinden Zenit, Milli futbolcumuz Fatih Tekke`nin sakatlığından dolayı forma giymediği maçta deplasmanda Luch Energiya`yı 2-0 mağlup etti. Zenit`e galibiyeti getiren golleri 1. ve 62. dakikalarda A. Arshavin kaydetti. Zenit bu galibiyetle puanını 36`ya çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu. Lider CSKA Moskova`nın 41 puanı bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title