Haberler

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? 2022-2023 AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı

Güncelleme:

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı son gelişmeler ile takip ediliyor. İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları hafta sonu sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda tamamlandı. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? 2022-2023 AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı!

Auzef sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak soruları yanıt arıyor. 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde yapılan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF vize sınavı sonuçları için geri sayım başladı. Üniversite eğitimlerini açıktan sürdüren binlerce öğrenci, gözünü AUZEF sınav sonuçları için gelecek son dakika açıklamasına çevirdi. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? 2022-2023 AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı! İşte detaylar haberimizde...

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2022-2023 AUZEF sınav sonuçları açıklanma tarihi ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak geçmiş yıllar baz alındığında, sınav sonuçlarının 15 gün içinde ilan edilmesi bekleniyor.

AUZEF sınav sonuç tarihi belli olduğunda haberimizin içerisinde olacaktır.

2022-2023 AUZEF AKADEMİK TAKVİMİ

Ara Dönem (Vize) Sınavları 12 Kasım - 13 Kasım 2022

Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) 24 Aralık - 25 Aralık 2022

Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 04 Şubat - 05 Şubat 2023

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF sınav sonuçları genellikle sınav tarihlerinden sonra 15 gün içerisinde açıklanmaktadır. Sınav sonuçları ilk olarak https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden ilan edilir, https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılır. Daha sonra notlar aksis.istanbul.edu.tr adresine "Öğrenim Bilgileri" "Sınav Sonuçları ve Notları alanına aktarılır.

AUZEF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında bilgi verilmedi. Ancak vize sonuçlarının 27 Kasım'da açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

AUZEF Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title