Haberler

Aslı Hünel ile Gelin Evi izle! 24 Ekim Aslı Hünel ile Gelin Evi Show TV izle! Aslı Hünel ile Gelin Evi canlı izleme linki!

Güncelleme:

Show TV ekranının sevilen ve takip edilen programı Aslı Hünel ile Gelin Evi haftaiçi her gün saat 13:00'da Show TV ekranlarında yayınlanıyor. 24 Ekim günü yayınlanacak olan yeni bölümü izlemek için seyirciler Aslı Hünel ile Gelin Evi izleme linki arıyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi izleme linki, Aslı Hünel ile Gelin Evi Youtube canlı Show TV izleme linki arıyorsanız haberimizin devamında.

Show TV ekranların haftaiçi her gün yayınlanan Aslı Hünel ile Gelin Evi programını takip eden seyirciler 5 Ekim günü yayınlanan bölümü canlı izlemek istediği için Aslı Hünel ile Gelin Evi Show TV canlı izleme linki arıyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi bugünkü bölüm canlı izlemek için eklediğimiz linkten Aslı Hünel ile Gelin Evi 24 Ekim bölümünü izleyebilirsiniz. Show TV Aslı Hünel ile Gelin Evi canlı yayın nasıl izlenir? Show TV Aslı Hünel ile Gelin Evi canlı yayın linki…

ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ SAAT KAÇTA?

Aslı Hünel ile Gelin Evi haftaiçi her gün saat 14:00'da yayınlanıyor.

ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ HANGİ GÜN?

Aslı Hünel ile Gelin Evi haftaiçi her gün Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

ASLIHAN HÜNEL KİMDİR?

Doğum tarihi: 4 Haziran 1977

Kaç yaşında: : 44 yaşında

Nereli: İstanbul

Boy: 1,7 m

Aslı Hünel Türk sanat müziği sanatçısı. 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, 'Bambaşka' isimli albümünde yer alan çalışmaları da kliplendirmeye devam ediyor.

ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ KONUSU

Show TV'nin fenomen yarışma programı Gelin Evi Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla ekranlara geri dönüyor. Çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar, sunumlar, evlilik teklifleri, düğünler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak 5 yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışıyor.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Aslıhan Hünel Aslı Hünel Aslı Hünel Aslı Hünel Aslı Hünel Aslı Hünel İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul Show Tv Eylül Eylül Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title