Haberler

Aşk Mantık İntikam 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak?

Aşk Mantık İntikam 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu yeni bölümün ardından izleyiciler tarafından merak ediliyor. Fox TV'nin beğenilen dizileri arasında yer alan Aşk Mantık İntikam bugün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünün ardından izleyiciler Aşk Mantık İntikam 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aşk Mantık İntikam son bölümde neler oldu? Aşk Mantık İntikam yeni bölümde neler olacak? sorularına yanıt aradı. İşte detaylar...

Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı izle araştırılıyor. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümünün akabinde izleyiciler gelecek bölümün fragmanı çıkacak mı araştırıyor. Yeni bölümünün ardından izleyiciler Aşk Mantık İntikam 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aşk Mantık İntikam son bölümde neler oldu? Aşk Mantık İntikam yeni bölümde neler olacak? Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı ne zaman, saat kaçta çıkacak? İşte detaylar...

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esra, yaşadığı kaza sonrası hafızasını kaybetmiştir. Ozan'la evlendiğini, hatta ona evlenme teklifini kendisinin yaptığını hatırlamamaktadır. Başta Ozan olmak üzere tüm çevresi Esra'ya geçmişini hatırlatmaya çalışır. Bir anda tüm dünyası alt üst olan Esra ise hem bu yeni duruma uyum sağlamaya, hem de zihninde kaybolan geçmişini hatırlamaya çalışmaktadır. Ozan geçmişte yaşadıkları anları yeniden canlandırarak Esra'nın hafızasının yerine gelmesi için uğraşır fakat bütün çabalarına rağmen Esra hatırlamaz. Ozan tüm ümidini kaybetmek üzereyken Esra ona ilginç bir teklifle gelir; kendilerine sıfırdan, yeni anılar yaratacaklardır. İki insanı yaşananlar mı bir araya getirir? Yoksa o iki insan birbirleri için yaratıldıysa ne olursa olsun dönüp dolaşıp yine birbirlerine aşık mı olurlar?

AŞK MANTIK İNTİKAM 39. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Aşk Mantık İntikam dizisi 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NEDİR?

Esra her zamanki sabahlardan birine uyandığını sanırken bir anda Ozan'ın haberleriyle, televizyondaki görüntüsüyle, billboardlardaki kocaman resimleriyle çevrelenmiş bulur kendini. İki yıl önce boşandığı eski kocası Ozan her yerdedir. Hem de çok değişmiştir. Esra bıraktığında meteliğe kurşun atan Ozan bambaşka biri olmuştur artık. Çok başarılıdır, çok yakışıklıdır ve çok zengindir. Ozan'ın bulduğu sosyal medya uygulaması sayesinde hayatı değişirken Esra yerinde saymıştır. Esra daha bunların şokunu atlatamadan Ozan'la karşı karşıya gelir. Fakat eskiden Esra'yı canını verecek kadar seven Ozan yoktur artık karşısında. Soğuk, kibirli, Esra'ya öfke dolu bir adamdır karşısındaki.

Bu karşılaşma ikisinin de bitti sandıkları duygularını harekete geçirir. İşin tuhafı ikisi de bambaşka şeyler hatırlar evliliklerini düşününce. Esra için evlilik demek güvenli bir sığınak demektir. Babasının maceraperest ticaret hayatı yüzünden iflaslarla, hacizlerle dolu bir çocukluk geçiren Esra, babasına çok aşık olan annesinin bu aileyi ayakta tutmak için ne kadar uğraştığına tanık olmuştur. Aşk buysa ben yokum diye düşünen Esra, kendisini çok seven, güvendiği biriyle evlenmeyi kafasına koymuştur. Ozan'sa daha ilk görüşte Esra'ya sırılsıklam aşık olmuştur. Esra Ozan'ı görür görmez aradığı kişinin o olduğunu anlar ve kısa sürede evlenirler. Ancak Ozan'ın hayallerindeki işi yapabilmek için düzenli işinden istifa etmesiyle Esra'nın güvenli sandığı liman bir anda yerle bir olur. Ozan'ın yaratıcı fikirlerine bir türlü yatırımcı bulamaması yüzünden evin geçimi tamamen Esra'ya kalır. Esra kirayı ve faturaları ödeyebilmek için birkaç işte birden çalışmaya başlar. Annesi gibi olmamak için mantık evliliği yapan Esra annesinden beter bir hale düşmüştür. Bir süre evliliklerini ayakta tutabilmek için çabalasa da sonunda pes eder. Ama aslında her ikisi için de ayrılık nedenleri göründüğü gibi değildir.

Karşılaştıkları günün akşamında Esra arkadaşı Zeyno'ya geçmişte yaşadıkları için Ozan'dan bir özür beklediğini söylerken, Ozan yardımcısı Musa'ya Esra'nın onu zamanında nasıl da kolayca gözden çıkardığını öfkeyle anlatır. Ancak ikisinin de farkında olmadığı şey birbirlerini gördüklerinde ne kadar etkilendikleridir.

Ertesi gün Ozan'dan gelen telefonla Ozan'ın geçmişte yaşattıkları için özür dileyeceğini ve barışmak isteyeceğini zanneden Esra giyinip süslenip Ozan'ın ofisine gider. Ancak Ozan'ın niyeti bambaşkadır. Boşanırken parası olmadığı için Esra'ya nafaka verememiş olan Ozan içi para dolu bir zarf çıkarıp Esra'nın önüne koyar. Asıl niyeti para için kendisini terk ettiğini düşündüğü Esra'ya iyi bir ders verip canını yakmaktır. Aşağılanmak için çağırıldığını anlayan Esra zarfı yırtıp atar ve Ozan'a eskisinden daha da çok öfkelenerek ayrılır yanından.

Şimdi kırılan gururunu tamir etme sırası Esra'dadır. Ozan'ın şirketinin stajyer ilanını gören Esra planını yapar. İlana başvurup Ozan'ın şirketine girecek ve ancak Ozan eskisi gibi kendisine tekrar aşık olup ayaklarına kapandığı zaman onun hayatından çıkacaktır.

Tabii Esra'nın planını gerçekleştirmesi kolay olmaz. Esra'nın başvurusunu çöpe atan Ozan onu asla çevresinde görmek istemediğini söyler. Esra ise Ozan'ı nereden vuracağını çok iyi biliyordur. 'Bana tekrar aşık olmaktan korkuyorsun. Korkmasaydın alırdın beni işe.' der. Esra'ya korkmadığını ispat etmek isteyen Ozan Esra'nın restini görür ve onu işe alır. Esra stajyer olarak girdiği şirkette Ozan'ın kendisini gördükçe etkileneceğini ve kısa zamanda yelkenleri indirip Esra'ya tekrar aşık olacağını sanmaktadır. Ancak Ozan çok değişmiştir. İşler sandığı kadar kolay ilerlemeyecektir.

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler şöyle:

Burcu Özberk : Esra Erten

İlhan Şen : Ozan Korfalı

Burak Yörük : Çınar Yılmaz

Melisa Döngel : Çağla Yılmaz

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Aşk Mantık İntikam Fox Tv Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title