Haberler

"Aşk Bu Mu?" Adlı Tiyatro Oyunu Büyük İlgi Gördü

Güncelleme:

06-11-2021 21: 42: 23 60Nevşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde "Aşk Bu mu? " adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

06-11-2021 21: 42: 23 60

Nevşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde "Aşk Bu mu? " adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Ünlü sanatçılar Yasemin Öztürk ve Paşhan Yılmazel'in oynadığı oyuna sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tiyatro Geceleri yeniden başladı.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Onur Sermik'in yazıp, Yasemin Öztürk ve Paşhan Yılmazel'in oynadığı "Aşk Bu mu? " adlı tiyatro oyunu, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelendi.

Oyunu Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve eşi Nejla Savran ile birlikte ünlü şair ve yazar Mehmet Ercan ve belediye başkan yardımcıları da izledi.

Tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdikleri oyunda kadın erkek ilişkilerinde evlilik öncesi ve evlilik sonrasında yaşanan değişimler ve son zamanlarda sosyal medyanın da etkisiyle ortaya çıkan olaylar farklı bir bakış açısı ile ele alındı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran oyun sonunda sanatçılar Yasemin Öztürk ve Paşhan Yılmazel'e çini bir tabak hediye etti.

Tiyatro Geceleri kapsamında Kasım ve Aralık oyunda yeni oyunların sahneleneceği ve sürpriz konserler düzenleyeceklerinin müjdeledi.

Savran, "Pandemi döneminde kültü ve sanat etkinliklerine ara vermek zorunda vermek zorunda kalmıştık. Gerekli tedbirleri alarak yeniden etkinliklerimize başladık ve Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi. Bu tür etkinliklerin devam edebilmesi için tüm hemşerilerime aşılarını olmaya ve kurallara uymayı tavsiye ediyorum. " dedi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Paşhan Yılmazel Yasemin Öztürk Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title