Haberler

Asgari ücret 2022 son dakika! 2022 Asgari ücret açıklandı!

Güncelleme:

2022 yılında verilmesi beklenen asgari ücret hakkında son dakika haberleri gündemde düşmüyor. Vatandaşlar yeni açıklanacak olan asgari ücretle ilgili haberlerin sıkı takipçisi oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantılarından sonra asgari ücret 2022 büyük merak konusu oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan yeni yılında verilecek olan asgariyi son toplantıdan sonra açıkladı. Asgari ücret 2022 son dakika! 2022 Asgari ücret açıklandı!

Yeni asgari ücret milyonlarca vatandaş tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Yeni yılda verilecek olan yeni asgari ücretin miktarı büyük ilgi görmesinin yanında halk tarafından merakla bekleniyor. Erdoğan canlı yayında asgariyi açıkladı. Peki Asgari ücret 2022 son dakika! 2022 Asgari ücret açıklandı!

2022 ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI!

Asgari ücret artışı yüzde 50 seviyesinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, '2022 yılında asgari ücretin en alt rakamı 4250 lira olarak uygulanacak. Çalışanın evli olmasına ve çocuk sayısına göre bu rakam daha da yükselmektedir.' dedi. Aynı zaman da asgari ücretten gelir ve damga vergisi alınmayacağı da belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title