Haberler

Armağan Oruç Yeni Şarkısını Duyurdu

Güncelleme:

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren, ünü Türkiye sınırlarını aşan müzik prodüktörü Armağan Oruç, haber sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Gun Double isimli parçanız 120 milyondan fazla dinlendi. Çeşitli ülkelerde trendlere girdi. Dünyada bu kadar sevilen bir şarkıya sahip olmak nasıl hissettiriyor?

Aslında kendi müzik zevkime göre şarkı yapıyorum. Yemediğin yemeği yedirmeyeceksin demişler. Ben de önce kendimi sonra dinleyenlerimi eğlendirmek için yoğun olarak çalışıyorum.

Peki yeni müzik çalışmalarınız ne durumda?

Şu anda yeni açılacak bir sosyal medya platformunun müziğini yapmakla meşgulüm.

Nasıl bir platform?

Benimde platform hakkında çok fazla bir bilgim yok. Ama bu işi bana teklif eden Onur Sermik değerli bir dostum. Genelde böyle çalışmaların içinde çok fazla olmasam da bazen dostlarınız için olmanız gerekebiliyor.

Peki son zamanlarda Türkiye'de müzik nereye gidiyor?

Aslında şu anda bir rap rüzgarı esiyo diyebiliriz. Özellikle 13-25 yaş arası gençlerde görüyoruz bunu. Ama elektronik müzik sevenlerde bir düşüş yok. Çünkü bizi dinleyen insanlar elektronik müziğe aşık.

Sizin dinlediğiniz bir rapçi var mı?

Pek yok. Ama bazen radyoda rap bir şarkı denk geldiğinde kulağıma hoş gelirse dinliyorum. Ben de elektronik müzik aşığı biriyim.

Türk müzik prodüktörlerini başarılı buluyor musunuz?

Evet son 10 yıldır dünyada ses getiren müzik prodüktörlerimiz oldu. Ben de o isimlerden biriyim. Geniş kitlelere ne kadar fazla uzanırsak Türk elektronik müzik kalitesini daha ileriye taşırız

title