Haberler

Arka Sokaklar yok mu, neden yok? 2 Aralık bu akşam Arka Sokaklar yeni bölüm var mı, yok mu, niye yok? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bugün yayın akışında yer almadı. Bunun ardından izleyiciler, Arka Sokaklar yok mu, neden yok? 2 Aralık bu akşam Arka Sokaklar yeni bölüm var mı, yok mu, niye yok? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman? merak etti. Peki, Arka Sokaklar yeni bölümü bu hafta neden yok? Arka Sokaklar yeni bölüm neden başlamadı, neden yok? Arka Sokaklar bitti mi, haftaya mı? İşte ayrıntılar...

Arka Sokaklar bugün yok mu, niye yok? Arka Sokaklar ; Erler Film imzalı, ilk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan'ın yazdığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Arka Sokaklar yok mu, neden yok? 2 Aralık bu akşam Arka Sokaklar yeni bölüm var mı, yok mu, niye yok? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman? Ayrıntılar sizlerle...

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Arka Sokaklar 2 Aralık Cuma yani bu akşam yayınlanmayacak. Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar dizisi yer almadı. Bugün Arka Sokaklar yerine "Örümcek Adam 2" filmi ekranlara gelecek. Arka Sokaklar geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile çekimlere 45 gün ara vermişti. Bundan dolayı yeni bölümü bugün olmayacak.

ARKA SOKAKLAR ÇEKİMLERE ARA MI VERDİ?

Çekimlerine 45 gün ara verilen Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'la ilgili kanaldan resmi açıklama geldi. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun sağlık problemi olduğunu belirten Kanal D, "Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor" dedi.

Açıklamada yapımcı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlere ara verildiği belirtilerek, "" Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film'in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Arka Sokaklar yok mu, neden yok? 2 Aralık bu akşam Arka Sokaklar yeni bölüm var mı, yok mu, niye yok? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman?

KANAL D 2 ARALIK YAYIN AKIŞI

  • 17:00 - Hicran
  • 18:30 - Kanal D Ana Haber
  • 20:00 - Örümcek Adam 2
  • 22:30 - Örümcek Adam 2
  • 01:15 - Camdaki Kız

ARKA SOKAKLAR KONUSU NE?

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Baba olur.

ARKA SOKAKLAR OYUNCU KADROSU

Ana karakterler

  • Rıza Soylu (Zafer Ergin): 4. Sınıf Emniyet Müdürü'dür. Asayiş Özel Ekip'in kurucusudur.
  • Hüsnü Çoban (Özgür Ozan): Ekibe ilk dâhil olanlardandır. Başkomiserdir.
  • Engin Balkan (İlker İnanoğlu): 3. Sınıf Emniyet Müdürü'dür.
  • Selin Demirci (Oya Okar): Daha önce TEM Şube'de çalışmış bir komiserdir.
  • Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu): Daha önce TEM Şube'de çalışmış bir komiserdir.
  • Arda Atik (Tunç Oğuz): Komiser yardımcısıdır.
  • Emre Gürbüz (Oğuz Peçe): Komiser yardımcısıdır.
  • Alper Gündüz (Ali Haydar Çataltepe): Ekibe torpilli olarak gelen polis memurudur.
  • Ayşe Arıcan (Cansın Çekili): Komiserdir.
  • Yavuz Aslan (Batuhan Ekşi): Komiserdir.
  • Nurcan Gök (Sebahat Kumaş): Komiser yardımcısıdır.
  • Kadri Keser (Yılmaz Tüzün): Başkomiserdir.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Arka Sokaklar Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title