Haberler

Arka Sokaklar canlı izle! Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm canlı izle! Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Ekranları sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 621. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Arka Sokaklar dizisini canlı izlemek isteyen izleyiciler Google'da 'Arka Sokaklar canlı izle! Kanal D Arka Sokaklar 621. yeni bölüm canlı izle! Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?' şeklinde arama yapıyor. Arka Sokaklar canlı izle! Kanal D Arka Sokaklar 621. yeni bölüm canlı izle! Kanal D Arka Sokaklar full HD izle!

Arka Sokaklar full HD izle! Arka Sokaklar canlı izle! Heyecanla beklenen Arka Sokaklar yeni bölümü bugün Kanal D'de ekranlara geliyor. Arka Sokaklar canlı izle! Kanal D Arka Sokaklar 621. yeni bölüm canlı izle! Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Arka Sokaklar fragman izle! Arka Sokaklar yeni fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar full izle!

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Arka Sokaklar dizisi her Cuma saat 20:00'da Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

ARKA SOKAKLAR KONUSU NEDİR?

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha 'yaşanır' bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan 'sivil' bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve 'babalığıyla' yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savcı Yavuz, hastaneye kaldırılan Poyraz'ın uyanmasını bekler. Yaşananlardan dolayı Mesut'u suçlamaktadır. Poyraz'ı vuran silahın balistik kaydına ulaşmak ve neler yaşandığını çözmek için uğraşır. Bu sırada hastaneden gelen bir haber ekibimizi alarma geçirecektir.

Mesut'a istediği parayı veren Seyit, karşılığında bir iyilik ister. Mesut'un bu iyiliği yapmaması Seyit'i çıldırtır. Seyit, Mesut'un etrafındakilere zarar vermek için elinden geleni yapacaktır.

ARKA SOKAKLAR OYUNCU KADROSU

Rıza Soylu (Zafer Ergin), 4. Sınıf Emniyet Müdürü'dür. Asayiş Özel Ekip'in kurucusudur.

Mesut Güneri (Şevket Çoruh), ekibe ilk gelen Özel Harekât kökenli komiserdir.

Hüsnü Çoban (Özgür Ozan), ekibe ilk dâhil olanlardandır. Başkomiserdir.

Engin Balkan (İlker İnanoğlu), 3. Sınıf Emniyet Müdürü'dür.

Selin Demirci (Oya Okar), Daha önce Narkotik Şube'de çalışmış başarılı bir Komiserdir.

Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu), Daha önce TEM Şube'de çalışmış başarılı bir komiserdir.

Cemal Şahin (Yiğitcan Ergin), Komiser yardımcısıdır.

Ezgi Vural (Ela Yörüklü), Komiser yardımcısıdır.

Arda Atik (Tunç Oğuz), Komiser yardımcısıdır.

Emre Gürbüz (Oğuz Peçe), Komiser yardımcısıdır.

Aslı Atalay (Deniz Çatalbaş), Komiser yardımcısıdır.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Arka Sokaklar Kanal D Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title