Haberler

Antalya Televizyon Ödüllerinde Heyecan Dorukta!

Güncelleme:

3. Antalya Televizyon Ödülleri'yle ilgili ayrıntılı bilgilerin verildiği basın toplantısı Antalya Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, 3. Antalya Televizyon Ödülleri Jüri Başkanı Faruk Bayhan ve AKSAV Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısında ödül ana jürisi açıklandı.

'En İyi'ler İçin Soluk Soluğa Yarış!

Her geçen yıl gelişen ve büyüyen vizyonuyla yoluna devam eden Antalya Televizyon Ödülleri'nin üçüncüsü 20 - 21 Nisan'da Mardan Otel'de gerçekleştirilecek. Türkiye'nin Emmy'si kabul edilen Antalya Televizyon Ödülleri çerçevesinde 37 dalda verilecek ödüller 21 Nisan akşamı sahipleriyle buluşacak.

Beyazcamın önemli isimlerini, televizyon starlarını Antalyalılarla buluşturacak

3. Antalya Televizyon Ödülleri'nin basın toplantısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ve AKSAV Yönetim Kurulu üyeleri ve jüri başkanı Faruk Bayhan'ın katılımıyla Antalya Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Jüride saygın isimler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı&AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akaydın Antalya Televizyon Ödülleri ana jürisinin başkanlığını bu yıl da Türk televizyon dünyasının duayenlerinden Faruk Bayhan'ın yapacağını bildirdi.

Üç ana başlık altında 37 dalda ödül dağıtacak jürinin diğer üyeleri Ömer Uğur (Yönetmen), Aytekin Çakmakçı (Görüntü Yönetmeni), Yüksel Aytuğ (Gazeteci – Yazar), Bilal Özcan (Gazeteci – Yazar), Çiğdem Tunç (Sanatçı), Prof. Dr. Bilal Arık (Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı), Metin Uca (Televizyon Programcısı), Tayfun Talipoğlu (Televizyon Programcısı), Memet Güler (Gazeteci – Yazar), Atilla Aksoy (Reklamcı), Yetkin Dikinciler (Oyuncu), İclal Aydın (Yazar), Ali Eyüboğlu (Gazeteci – Yazar), Ayşenur Yazıcı ( Haber Spikeri – Programcı), Ece Uslu (Oyuncu), Dursun Güleryüz (RATEM Başkanı) Dr. Arif Bulut (AKSAV Başkan Vekili) ve Cengiz Haydar Barut'tan (AKSAV Yönetim Kurulu üyesi) oluşuyor.

Başkan Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Ödül Yürütme Kurulu'nun, jüriyi belirlerken TV endüstrisindeki farklı kulvarlardan saygın isimleri bir araya getirmeyi hedeflediğini söyledi. Sektörde aktif olan kanal yöneticisi, yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu başta olmak üzere, alanlarında uzman gazeteci ve akademisyenlerin Jüriye dahil edildiğini bildiren Mustafa Akaydın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok boyutlu jüri yapılanması ile yola çıktıklarını; yarışmaya katılan kişi ya da eserlerle ilgili objektif sonuçların alınmasının amaçlandığını bildirdi.

Antalya'ya yıldız yağmuru

3. Antalya Televizyon Ödülleri için Antalya'ya gelecek ünlüler arasında şu isimler yer alıyor: Avrupa Avrupa dizisinden Ebru Cündübeyoğlu, Tarık Ünlüoğlu; 1 Kadın 1 Erkek dizisinden Demet Evgar; Babam İçin dizisinden Altan Gördüm; Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinden, Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Ege Aydan, Berke Üzrek , Ahmet Uğurlu, Canan Ergüder, Seda Bakan, Mine Tugay; Dinle Sevgili dizisinden Cem Kılıç, Zeynep Dörtkardeşler, Ceyda Tepeliler; Elde Var Hayat – Sınav dizisinden Kerem Kupacı, Özgün Karaman, Esvet Şahin, Barış Küçükgüler, Eren Kurtel, Caner Kadayıfçı, Murat Emre Cilasın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Duygu Keser; Hayat Devam Ediyor dizisinden Fikret Kuşkan, Serkan Şenalp, Onur Tuna, Ali Ersan Duru, Rozet Hubeş, Meltem Miraloğlu, Sera Tokdemir; Keşanlı Ali Destanı dizisinden Nejat İşler, Hale Akınlı; Mavi Kelebekler dizisinden, Cahit Gök, Recep Aktuğ, Oya Okar, Alma Terzic; Mor Menekşeler dizisinden, Sarp Levendoğlu, Ayçin İnci; Muhteşem Yüzyıl dizisinden Halit Ergenç, Burak Özçivit, Meryem Uzerli, Selma Ergeç, Filiz Ahmet; Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden, Erkan Petekkaya, Hüseyin Avni Danyal, Aras Bulut İynemli, Ayça Bingöl, Meral Çetinkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah; Umutsuz Ev Kadınları dizisinden Devrim Özder Akın,Songül Öden, Ceyda Düvenci, Özge Özder; İffet dizisinden Deniz Çakır, Mine Çayıroğlu; Kalbim 4 Mevsim dizisinden Ayça Varlıer ; Leyla ile Mecnun dizisinden Ali Atay, Serkan Keskin, Zeynep Çamcı, Müge Boz; Pis Yedili dizisinden Murat Arkın , Kadir Doğulu, Burak Alkaş, Ayşegül Aldinç, Özge Özberk, Asuman Dabak, Melis Babadağ, Barış Üregül Akan; Seksenler dizisinden Rasim Öztekin, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Eray Yasin Işık, Osman Büyükercan, Özlem Türkad, Yasemin Conka; Yalan Dünya dizisinden, Hakan Meriçliler, Füsun Demirel, Gülse Birsel, Gupse Özay.

Ev sahibi bu yıl da Mardan

Antalya Televizyon Ödülleri'nin bu yılki açılış ve ödül törenlerine de Mardan Otel ev sahipliği yapacak. Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi, Kız Kulesi ve Galata Köprüsü'nün görünümleriyle minyatür bir İstanbul olarak tasarımlanmış Mardan Palace, İngiltere'nin başkenti Londra'da, 'turizmin Oscarı' kabul edilen World Travel Awards çerçevesinde (2010 – 2011 - 2012 yıllarında) gerçekleşen oylamalar sonucu 'Dünyanın En Lüks Oteli', 'Dünyanın En İyi Spa Oteli' ve 'Dünyanın En İyi Royal Suite Oteli' ödüllerine değer görüldü.

Ödül töreni sürpriz şovlarla tv8'den canlı yayınlanacak

Televizyon dünyasında bir eksikliği gidermek için yola çıkan; TV endüstrisinden farklı isimleri bir araya getirmeyi amaçlayan Antalya Televizyon Ödülleri'nin 20 Nisan'da gerçekleştirilecek açılış resepsiyonunda ödül adayı sanatçı, yapımcı ve sektörün önde gelen simalarına hoş geldiniz denilecek. Televizyon starlarının, dizi film ve program yapımcılarının heyecanlı bekleyişinin yerini kazananların renkli görüntülerine bırakacağı ödül töreni ise 21 Nisan akşamı gerçekleşecek.

21 Nisan 2012 Cumartesi akşamı Mardan Palace'da yapılacak ödül töreninde, ödül heyecanı, sürpriz show ve müzik performanslarıyla, ana iletişim sponsoru tv8 ekranlarından televizyon izleyicisine ulaşacak. Gecenin sunuculuğunu Melike Öcalan – Caner Cindoruk ikilisi yapacak.

Sağlık sponsoru Memorial, araç sponsoru Volvo, görsel iletişim sponsoru 1000 Volt Prodüksiyon, ürün-hizmet sponsoru Herbalife, 3. Televizyon Ödülleri'ne destek sunan diğer kuruluşlar.

Dış basının ilgisi artıyor

Antalya Televizyon Ödülleri, üçüncü yılında, Antalya, Türkiye ve Türk televizyon endüstrisinin dünyaya tanıtılmasında önemli rol oynuyor. Altın Portakal film Festivali'ne olduğu gibi Antalya Televizyon Ödülleri'ne de yabancı basının ilgisi artıyor. Çek Cumhuriyetinden televizyon programcıları etkinlikleri yerinde izliyor. Türk televizyon endüstrisi açısından önemli bir Pazar olan Arap coğrafyasına yayın yapan TRT Arapça kanalı, ödül etkinlikleriyle yoğun bir şekilde ilgilenen bir başka kuruluş. Ödül yönetimi dış basın temsilcilerini turizmcilerle buluşturuyor.

Bu yılın onur konuğu Umur Bugay

Her yıl Türk televizyon sektörüne önemli katkılarda bulunmuş, halkın takdirini ve beğenisini kazanmış, toplumsal sorumluluk bilinciyle görev yapan kişi veya kurumlara verilen onur ödülünün bu yılki sahibi Umur Bugay olacak. Televizyonların ünlü dizisi "Bizimkiler"in yapımcısı Umur Bugay'a ödülü 21 Nisan'da Mardan Otel'de düzenlenecek ödül töreninde sunulacak. Umur Bugay anısına "Senaristler Kralı Umur Bugay" adlı kitabın yayımlanması da bu yılın programı içinde gerçekleşiyor.

Radyo Onur Ödülü Orhan Boran'ın

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği'nin (RATEM) önerisini dikkate alan Antalya Televizyon Ödülleri Yürütme Kurulu tarafından, radyo yayıncılığına önemli katkılarda bulunmuş, halkın takdirini ve beğenisini toplayan, toplumsal sorumluluk bilinciyle görev yapan kişi, kurum veya sanatçılara, bu yıldan itibaren radyo dalında da onur ödülü veriliyor. Antalya Televizyon Ödülleri programı içinde yer alan radyo ödülünün ilki ünlü sunucu Orhan Boran'a verilecek. "Ayaküstü gırgır" gösterisi / "stand-up" tarzının yaratıcısı; " talk-show" programlarının başlatıcısı; dinlenmesi kolay sesiyle, radyoların, sahnelerin, yarışma programlarının, ekranların vazgeçilmez sanatçısı Orhan Boran'a ödülü, 21 Nisan'da Mardan Otel'de düzenlenecek 3'üncü Antalya Televizyon Ödülleri ödül töreninde sunulacak.

Türk televizyon tarihine ışık tutacak kitap

"Türk Televizyon Dizileri Tarihi" adlı kitabın iki cildi tek bir kitap halinde yayımlanıyor. 1974 - 1995 tarihlerini ele alan kitabın ilk cildi geçtiğimiz yıl yayımlanmıştı. Bu yıl birinci ve ikinci cildi tek bir kitap halinde yayımlanan Türk Televizyon Dizileri Tarihi'nde 1974 - 2011 yılları arasında TRT ve özel kanallarda yayınlanmış diziler inceleniyor. Alican Sekmeç'in editörlüğünde hazırlanan ve Türk televizyon tarihine ışık tutacak nitelikteki çalışma, kaynakça olarak alanında ilk ve tek olma özelliği taşımakta.

Televizyon dizileri görücüye çıkıyor

Televizyon Ödülleri programı içinde yer alan "Geçmişten Günümüze Televizyon Dizileri" adlı sergide 1974 yılından bu yana gösterimi yapılmış televizyon dizilerinin fotoğrafları yer alıyor. Antalya Kültür Merkezi (AKM) fuayesinde açılacak serginin açılış kurdelesini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, sergiyi hazırlayan Ali Can Sekmeç ve AKSAV Yönetim Kurulu üyeleri kestiler. "Geçmişten Günümüze Televizyon Dizileri" sergisinde Asmalı Konak, Behsat Ç., Binbir Gece, Bir İstanbul Masalı, Bizimkiler, Cennet Mahallesi, Çemberimde Gül Oya, Çocuklar Duymasın, Ezel, Hanımın Çiftliği, Kaygısızlar, Kaynanalar, Kurtlar Vadisi, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Sıdıka, Süper Baba, Şehnaz Tango, Yaprak Dökümü gibi, gösterildiği döneme damgasını vuran diziler başta olmak üzere toplam 80 dizinin fotoğrafı ziyaretçilerle buluşuyor.

Heyecan kente yayılıyor!

Televizyon Ödülleri heyecanı Antalya'nın farklı bölgelerinde düzenlenen etkinliklerle kentin dört bir yanına ulaşıyor. Çok sayıda okulda gerçekleştirilen sanatçı – öğrenci buluşmasını, Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenecek etkinlikler takip edecek. 3. Antalya Televizyon Ödülleri'ne konuk olacak ünlüler Antalya Yetiştirme Yurdu öğrencileri ve Fethi Bayçın Huzurevİ sakinleriyle de buluşturulacak.

Akdeniz Üniversitesi'nde 3. Antalya Televizyon Ödülleri'nin onur konuğu Umur Bugay master class; jüri üyesi - görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı atölye çalışmasına imza atacak. Akdeniz Üniversitesi'ndeki bir başka söyleşide ünlü komedi dizisi Leyla ile Mecnun ekibi sanatseverlerle bir araya gelecek.

Aytekin Çakmakçı atölye çalışması 19 Nisan Perşembe saat 15.30'da Güzel Sanatlar Fakültesi'nde; Umur Bugay Master Class, 20 Nisan Cuma günü saat 13.30'da İletişim Fakültesi'nde gerçekleşecek. TRT 1'in absürd komedi dizisi Leyla ile Mecnun ekibi ise 21 Nisan Cumartesi günü saat 13.00'te Atatürk Konferans Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak.

Reyting rekorları kıran diziler karşı karşıya!

Bu yılın ödül adayları 3 Nisan günü TÜRVAK (Türker İnanoğlu Vakfı) Sinema - Tiyatro Müzesi'nde yapılan ön jüri toplantısı sonunda açıklandı. 21 Nisan'da yapılacak ödül töreninde, "Adını Feriha Koydum", "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi", "Hayat Devam Ediyor", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki", "Umutsuz Ev Kadınları" en iyi drama dizisi kategorisinde yarışacak.

Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi), Fikret Kuşkan (Hayat Devam Ediyor), Nejat İşler (Keşanlı Ali Destanı), Halit Ergenç (Muhteşem Yüzyıl), Erkan Petekkaya'nın (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) en iyi drama erkek oyuncu kategorisinde karşı karşıya geleceği törende; Meltem Miraloğlu (Hayat Devam Ediyor), Deniz Çakır (İffet), Meryem Uzerli (Muhteşem Yüzyıl), Ayça Bingöl (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) ve Songül Öden (Umutsuz Ev Kadınları) en iyi drama kadın oyuncu kategorisinde yarışacaklar.

En İyi Komedi Dizisi kategorisinde ise; 1 Erkek 1 Kadın, Leyla ile Mecnun, Seksenler, Yahşi Cazibe ve Yalan Dünya dizileri ön jüri tarafından ilk 5 aday olarak belirlendi. Komedi dizisi en iyi erkek oyuncu kategorisinde; Emre Karayel (1 Kadın 1 Erkek), Tarık Ünlüoğlu (Avrupa Avrupa), Ali Atay (Leyla ile Mecnun), Rasim Öztekin (Seksenler) ve Olgun Şimşek (Yalan Dünya) dizilerindeki performansları ile yarışacaklar.

Komedi Dizisi En İyi Kadın Oyuncu adayları ise ön jürinin değerlendirmesi sonucunda; Demet Evgar (1 Erkek 1 Kadın), Oya Başar (Alemin Kıralı), Ebru Cündübeyoğlu (Avrupa Avrupa), Aslıhan Gürbüz (Yahşi Cazibe), Füsun Demirel (Yalan Dünya) olarak belirlendi.

Ön jüri elemeleri sonucunda en iyi dram kategorisinde yarışan Hayat Devam Ediyor 10, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 10, Muhteşem Yüzyıl 8 kategoride yarışırken; en iyi komedi dizisi dalında Yalan Dünya 9, Seksenler 6, Leyla İle Mecnun 5 kategoride ana jüri tarafından değerlendirilecek.

Kategorilere göre adaylar listesi ise şöyle:

DRAMATİK TV YAPIMLARI

En İyi Dram Dizisi

Adını Feriha Koydum

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Hayat Devam Ediyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Umutsuz Ev Kadınları

En İyi Gençlik Dizisi

Dinle Sevgili

Elde Var Hayat - Sınav

Pis Yedili

En İyi Polisiye Dizi

Yeterli başvuru olmadığı için oy birliği ile kategori iptal edilmiştir.

En İyi Dönem Dizisi

Keşanlı Ali Destanı

Mavi Kelebekler

Mazi Kalbimde Yaradır

Mor Menekşeler

Muhteşem Yüzyıl

En İyi Komedi Dizisi

1 Erkek 1 Kadın

Leyla ile Mecnun

Seksenler

Yahşi Cazibe

Yalan Dünya

Drama En İyi Erkek Oyuncu

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Fikret Kuşkan Hayat Devam Ediyor

Nejat İşler Keşanlı Ali Destanı

Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl

Erkan Petekkaya Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Drama En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Fatih Artman Behzat Ç.

Hüseyin Avni Danyal Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Mahir Günşıray İffet

Altan Gördüm Babam İçin

Serkan Şenalp Hayat Devam Ediyor

Drama En İyi Kadın Oyuncu

Meltem Miraloğlu Hayat Devam Ediyor

Deniz Çakır İffet

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl

Ayça Bingöl Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Songül Öden Umutsuz Ev Kadınları

Drama En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Yeşim Ceren Bozoğlu Elde Var Hayat

Rozet Hubeş Hayat Devam Ediyor

Zuhal Olcay İffet

Hale Akınlı Keşanlı Ali Destanı

Farah Zeynep Abdullah Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Meral Çetinkaya Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Drama En İyi Yönetmen

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Doğan Ümit Karaca

Hayat Devam Ediyor Yıldız Hülya Bilban

Keşanlı Ali Destanı Çağan Irmak

Muhteşem Yüzyıl Yağmur Taylan, Durul Taylan

Öyle Bir Geçer Zaman ki Zeynep Günay Tan

Drama En İyi Senaryo

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Ercan Mehmet Erdem, Emrah Serbes

Hayat Devam Ediyor Bekir Baran Sıtkı, Esen Ali Bilen, Işın Yavuz Özvarna, Neşe Cehiz, Pervin Okur

Keşanlı Ali Destanı Özen Yula, Özlem Havuzlu

Muhteşem Yüzyıl Meral Okay

Umutsuz Ev Kadınları Meryem Gür

Komedi En İyi Erkek Oyuncu

Emre Karayel 1 Erkek 1 Kadın

Tarık Ünlüoğlu Avrupa Avrupa

Ali Atay Leyla ile Mecnun

Rasim Öztekin Seksenler

Olgun Şimşek Yalan Dünya

Komedi En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Serkan Keskin Leyla ile Mecnun

Burak Alkaş Pis Yedili

İlker Ayrık Seksenler

Bartu Küçükçağlayan Yalan Dünya

Hakan Meriçliler Yalan Dünya

Komedi En İyi Kadın Oyuncu

Demet Evgar 1 Erkek 1 Kadın

Oya Başar Alemin Kıralı

Ebru Cündübeyoğlu Avrupa Avrupa

Aslıhan Gürbüz Yahşi Cazibe

Füsun Demirel Yalan Dünya

Komedi En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Zuhal Topal Avrupa Avrupa

Asuman Dabak Pis Yedili

Yasemin Conka Seksenler

Hande Katipoğlu Yahşi Cazibe

Gupse Özay Yalan Dünya

Komedi En İyi Yönetmen

Avrupa Avrupa Şafak Bal

Leyla İle Mecnun Onur Ünlü

Pis Yedili Süleyman Seçik

Seksenler Müfit Can Saçıntı, Birol Güven

Yalan Dünya Jale Atabey Özberk

Komedi En İyi Senaryo

Avrupa Avrupa Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş

Leyla İle Mecnun Burak Aksak

Seksenler Birol Güven, Murat Aras

Yahşi Cazibe Gani Müjde

Yalan Dünya Gülse Birsel

Dizi Film En İyi Görüntü Yönetmeni

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Önder Şengül

Hayat Devam Ediyor Sami Saydan

Keşanlı Ali Destanı Selahattin Sancaklı

Muhteşem Yüzyıl Ercan Özkan

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Sedat Yücel, Hüseyin Devrim

Dizi Film En İyi Sanat Yönetmeni

Hayat Devam Ediyor Tamer Öğrü

Keşanlı Ali Destanı Murat Güney

Muhteşem Yüzyıl Nilüfer Giritlioğlu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Soydan Kuş

Esra Kazmirci, Berna Aslan Umutsuz Ev Kadınları

Yalan Dünya Aynur Topalak

Dizi Film En İyi Müzik

Hayat Devam Ediyor Yıldıray Gürgen

Kalbim 4 Mevsim Tamer Çıray

Mavi Kelebekler Kıraç, Garbiyeli

Muhteşem Yüzyıl Fahir Atakoğlu, Soner Akalın, Aytekin Ataş

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Nail Yurtsever, Cem Tuncer

DRAMATİK YAPIMLAR DIŞI TV YAPIMLARI

Ana Haber Bülteni Sunucusu

Ali Kırca Show TV

Cem Öğretir ATV

Kaan Yakuphan TV 8

Mehmet Ali Birand Kanal D

Nazlı Öztarhan Star TV

Çocuk Programı

Ağaç Yaşken Eğilir Türkmax

Arkadaşım Bıdı TRT Çocuk

Keloğlan TRT Çocuk

Mancınık TRT Çocuk

Pepee TRT Çocuk

Ekonomi Sektör Programı

Airport Habertürk TV

Akıllı Para Bloomberg HT

Ekonomi Manşeti Skytürk 360

Finans Cafe CNBC-E

İşte Gündem CNN TÜRK

Güncel Sanat Programı

Afiş CNN TÜRK

Cine Cafe CINE 5

Cinemania Kanal D

Gece Gündüz NTV

Klak Bugün TV

Haber / Tartışma Programı

32. Gün Kanal D / CNN TÜRK

5N1K CNN TÜRK

Abbas Güçlü İle Genç Bakış Kanal D

Haberaktif TV 8

Siyaset Meydanı Show TV

Kadın Programı

8 Numarada Şenlik Var TV 8

Bana Her Şey Yakışır Kanal D

Derya'nın Dünyası Kanaltürk TV

Gülben TRT 1

Melek Star TV

Komedi Programı

Koca Kafalar İle Baba Haber Bülteni Kanal D

Kuklagiller TRT Haber

Şanslı Masa Kanal D

Kültür İçerikli Program

Müzik ve Yol Habertürk TV

Renkler Skytürk 360

Üstün Dökmen'le Küçük Şeyler Star TV

Yaşamdan Dakikalar Skytürk 360

Soframız Star TV

Magazin Programı

2. Sayfa Kanaltürk TV

Böyle Bir Şey Var Mı? TV 8

Magazin D Kanal D

Show Kulüp Show TV

Süper Starlife Star TV

Sağlık Programı

Check Up CNN TÜRK

Doktorum Kanal D

Her Şeyin Başı Sağlık Kanal 7

HT Sağlık Habertürk TV

Sağlık Merkezi Kanal 24

Sohbet Programı

Güneri Civaoğlu İle Şeffaf Oda Kanal D

Kral Çıplak TV 8

Muhabbet Kralı TV 8

Saba Tümer İle Bugün Show TV

Soru-Yorum CNN TÜRK

Spor Programı

1'e 1 Futbol Show TV

Bay Tahmin TV 8

Bizim Stadyum TV 8

Sporaktif Bloomberg HT

Stadyum TRT 1

Talk Show / Müzik-Eğlence Programı

Beyaz Show Kanal D

Disko Kralı TV 8

Medya Kralı TV 8

Oylum Talu İle Burası Haftasonu Habertürk TV

Yankılar TRT Müzik

Bilgi / Kültür İçerikli Yarışma Programı

Çarkıfelek TNT

Eyvah Düşüyorum Star TV

Kelime Oyunu Bloomberg HT

Kim Milyoner Olmak İster ATV

Şov İçerikli Yarışma Programı

Kazanmak İçin Bir Dakika Kanal D

O Ses Türkiye Show TV

Survivor Ünlüler-Gönüllüler Show TV

Yetenek Sizsiniz Türkiye Show TV

Yok Böyle Dans Show TV

Belgesel

9 Sıcak Nokta "İstanbul Ormanları Nerede" İz TV

Ayna – Zambiya Samanyolu TV

Benim Ali Sami Yen'im Haber Türk TV

Güzel Ülke TRT Haber

Sudaki İzler: Tatlı Tuzlu Antalya İz TV

Yüz Karası Değil Ekmek Parası İz TV

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Yalan Dünya Kanal D Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title