Haberler

Antalya çıplak kadın olayı nedir? (VİDEOLU) Manavgat çıplak kadın kim SON DAKİKA!

İstanbul Bebek sahilinde iki kişinin açık alanda cinsel ilişkiye girmesine ve bir kişinin ise çıplak şekilde bankta uzanmasına dair görüntülerin ardından bir skandal görüntü de Antalya'dan geldi. Manavgat çıplak kadın kim? Antalya çıplak kadın olayı nedir?

Bebek'te iki kişinin cinsel ilişkiye girmesi ve akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin bankta çırılçıplak güneşlenmesinin ardından bir ilginç görüntü de Antalya'dan geldi. Manavgat'ta bir kadın cadde üzerinde çıplak bir şekilde yürürken görüntülendi.

ANTALYA ÇIPLAK KADIN OLAYI NEDİR?

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kadın cadde üzerinde çıplak bir şekilde yürürken görüntülendi. Kadının neden çıplak yürüdüğü ise bilinmiyor.

ANTALYA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Antalya Valiliği, görüntülerdeki kadının yüzde 70 zihinsel engelli raporunun olduğunu ve yapılan işlemlerin ardından hastaneye yatışının sağlandığını duyurdu. Valilik'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı basın/yayın organlarında yer alan "Manavgat'ta Çıplak Kadın" başlıklı haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. 28.05.2022 günü saat 11.30 sıralarında haber merkezine Manavgat Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi Bahçelievler Camii yanında bir kadının kıyafetlerini çıkardığı yönünde ihbarın gelmesi üzerine, Şelale Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekipler tarafından söz konusu adrese hareket edilmiş, burada bulunan 2003 doğumlu M.G. ve öz ablasının oğlu 2018 doğumlu M.D. isimli şahıslar Polis Merkezine götürülmüştür. M.G. isimli şahsın %70 zihinsel engelli raporunun olduğu anlaşılmış, olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile tahkikata başlanılmış ve işlemleri akabinde şahıs hastaneye yatırılmıştır."

BEBEK SAHİLİNDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Bugün gündeme çok ilginç görüntüler düştü. Öğle saatlerinde bir çift, İstanbul'un Bebek sahilinde herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Görüntülerin hızla yayılmasının ardından gözaltına alınan çift, "Biz dans ediyorduk" diye savundu.

ÇIRILÇIPLAK BANKTA GÜNEŞLENDİ

Tam bu olayın üstüne yine Bebek sahilinde çekilen bir görüntü daha olay oldu. Bir vatandaş çıplak şekilde bankta güneşlenirken fotoğraflandı. Gözaltına alınan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Manavgat Antalya Bebek Gündem Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title