Haberler

Antakya Belediyesi Ekiplerinden Sınav Öncesi Çay, Simit İkramı

Güncelleme:

Antakya Belediyesi, 6 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı öncesinde simit ve çay ikramında bulundu.

Antakya Belediyesi, 6 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı öncesinde simit ve çay ikramında bulundu.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada, sınav için sabahın erken saatlerinde okullara gelen öğrenci, öğretmen, veli ve idari personeller için sıcak çay ve simit hazırlanarak okul önlerinde dağıtıldığı bildirildi.

Açıklamaya göre Antakya Belediyesi ekipleri, başta öğrenciler olmak üzere öğretmeninden, velisine, idarecisinden, personeline pandemi şartlarına uygun, hijyen kurallarına dikkat ederk çay, simit ve su ikramında bulundu.

Lise Giriş Sınavının yapıldığı noktalarda vatandaşlar dağıtılan simit ve çayları alarak yapılan jestten dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz'a teşekkürlerini ilettikleri vurgulandı.

Yayın Tarihi :

07 Haziran, 2021

Kaynak: Habermetre / Toplum

Antakya Belediyesi Antakya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title