Haberler

Annenin Sırrıdır Çocuk final mi? Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Annenin Sırrıdır Çocuk neden final?

Güncelleme:

TV8'nin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlendiği, başrollerinde de Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ile Olgun Toker'in yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden kötü haber geldi. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk final mi? Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Annenin Sırrıdır Çocuk neden final? Annenin Sırrıdır Çocuk final ne zaman?

Annenin Sırrıdır Çocuk final mi? TV8'nin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlendiği, başrollerinde de Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ile Olgun Toker'in yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden kötü haber geldi. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk final mi? Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Annenin Sırrıdır Çocuk neden final? İşte detaylar...

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK FİNAL Mİ?

6 Nisan'da TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapıyor. Kanalla 13 bölümlük anlaşması olan dizinin reytinglerinin iyice düşmesi üzerine projenin 11. bölümde bitmesine karar verildi.

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK FİNAL YAPIYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kanalla 13 bölümlük anlaşması olan dizinin reytinglerde iyice düşünce 11. bölümde final yapma kararı alındı. 9. bölümü yayınlanan dizinin ilk bölümü 6 Nisan'da izleyiciyle buluşmuştu.

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK'UN KONUSU NE?

Yönetmenliğini Müge Uğurlar'ın üstlendiği dizide aynı dönemde hamile alan Meryem ve Defne arasındaki hikaye anlatılıyor. Yıllar önce yaşadığı tecavüzün ardından hamile kalan ve evde doğum yaptığı için bir daha çocuğu olmayan Meryem, evinde çalıştığı Defne'nin çocuğunu kaçırmak için hamile numarası yapıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk final mi? Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Annenin Sırrıdır Çocuk neden final?

Annenin Sırrıdır Çocuk final mi? Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Annenin Sırrıdır Çocuk neden final?

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Annenin Sırrıdır Çocuk Tv8 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title