Haberler

Annemizi Saklarken hangi diziden uyarlama? Annemizi Saklarken uyarlama mı, orijinali nedir?

Güncelleme:

STAR TV ekranlarının yeni sezon yapımlarından olan Annemizi Saklarken dizisinin uyarlama olup olmadığı araştırılıyor. Annemizi Saklarken hangi diziden uyarlama? Annemizi Saklarken uyarlama mı, orijinali nedir? soruları bu kapsamda araştırılıyor. Annemizi Saklarken dizisinde bazı sağlık konularına da yer verilecek. Peki Annemizi Saklarken dizisinin konusu ne, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?

Annemizi Saklarken hangi diziden uyarlama? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer almakta. Annemizi Saklarken uyarlama mı, orijinali nedir? Annemizi Saklarken dizisinin İstanbul'da geçeceği biliniyor. Genç yaşta il bebeğini kucağına alan Handan'ın hayatı hikayesi konu ediliyor. İşte Annemizi Saklarken dizisinin konusu.

ANNEMİZİ SAKLARKEN HİKAYESİ

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar'ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

ANNEMİZİ SAKLARKEN HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Her Çarşamba saat 20:00'da STAR TV'de yayınlanacak olan Annemizi Saklarken dizisi uyarlama değil. Orjinal hikayesinin senarist Sırma Yanık'a ait olduğu dizide annelik kavramı yeniden sorgulanıyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Annemizi Saklarken Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title