Haberler

Ankara'da Elektrik Kesintisi

Ankara'nın Mamak, Kazan, Kızılcahamam ve Çubuk ilçelerine bağlı bazı yerlerde 23 Ocak Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

.

ANKARA (ANKA) - Ankara'nın Mamak, Kazan, Kızılcahamam ve Çubuk ilçelerine bağlı bazı yerlerde 23 Ocak Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak. Başken Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mamak'ta, Fahri Korutürk Mahallesi 882.Cadde-884.-885. Sokaklarda hat çalışması nedeniyle 09:00-15:00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek. Kazan'da, Anadolu Efes Biracılık-Sarılar-Çalta-Çırpan Mahalleleri-Örencik- Sarıayak- Soğucak-Tekke-Dutözü-Ciğir- Akçaören ve Aşağı Karaören Köylerine bakım çalışması nedeniyle 10:00-13:00 saatleri arasında, Satıkadın-Kayı-Y.Beyazıt Mahallelerinin bir kısmına yeni tesis çalışması nedeniyle 09:00-14:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Kızılcahamam'da, Alibey-Gölköy Köyleri ve Civarları-Sıtkı Aybas Tavuk Kümesleri-Yassıören Kırçiçeği Villaları-Fatih Mahallesinin Bir Bölümü-Örencik Bağları- Aygüler Dericilik Kazan Et Kombinası- Gökçek Kauçuk-Ankara Hamak-Samsun Bakır-Rona Çelik-Ozan Beton-Keleşler-Taşkaya-Faf Vana-Balçık-Karmer-Tutkunlar-Doğan Grup- Boğazköy Kooperatif-Arıcılık Vakfı-Efes Su Pompası-Kurtboğazı Barajı Tesisleri-Baz İstasyonları ve civarında bakım çalışması nedeniyle 10:00-13:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Çubuk'ta, Akkuzulu Mahallesi-Kapaklı-Eskiçöte-İmamhüseyin-Küçükali Köyleri-Adalı Kum Ocağı-Vestaş Madencilik-Ömercik İçme Suyu Trafoları bakım onarım çalışması nedeniyle 10:00-13:00 saatleri arasında, Cumhuriyet Mahallesi Yazır Caddesi-İstiklal Caddesinin bir kısmı-Mücadele Caddesinin bir kısmı-Emek-Şeref-Tuğba-1-2-3-4-5-6-7-8. Sokaklar-Yayla 1-2-3-4-5-6-7-8-9. Sokaklar-Nevtaş Fabrikası-Yükselen Kolaji ve civarı yeni tesis çalışması nedeniyle 09:00-16:00 saatleri arasında elektriksiz kalacak. (ANKA)

(HM/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title