Haberler

Ammonite Filmi

Güncelleme:

Ammonite filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Ammonite filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Fosiller üzerinde çalışan bir bilim insanı olan Mary Anning, hasta olan annesi ile ilgilenmektedir. Annesinin bakımını sağlamak için turistlere fosil satmayı planlar. Bu sırada Mary, zengin bir ziyaretçisinden beklenmedik bir teklif alır. Adam, Mary’den karısı Charlotte Murchison'un bakımını üstlenmesini ister. Teklifi geri çevirmeyi göze alamayan Mary, başlarda istenmeyen misafiriyle çatışır. Sosyal sınıfları ve kişilik farklılıkları nedeniyle sorunlar yaşayan Mary ve Charlotte, birlikte zaman geçirdikçe aralarında farklı bir bağ oluşmaya başlar.

Yönetmen: Francis Lee

Senaryo: Francis Lee

Oyuncular: Sarah White, Liam Thomas, Sam Parks, Kate Winslet, Gemma Jones, Fiona Shaw, Claire Rushbrook, Alec Secareanu, James McArdle, Saoirse Ronan, Nick Pearse, Victoria Elliott, Beatrice Curnew, Susie Baxter, Gethin Alderman, Robert Purdy, Max Dowler, Paul Doods, John MacKay, Mladen Petrov, Wendy Nottingham, David Juritz, Ben Hancox, James Boyd, Peter Gregson

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Ammonite

Yapımcı Firma: See-Saw Films

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: İngiltere, Avustralya, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 120 dk.

Dağıtıcı Firma: See-Saw Films

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Charlotte Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title