Haberler

Alparslan: Büyük Selçuklu yok mu, neden yok? 28 Şubat Pazartesi bu akşam Alparslan: Büyük Selçuklu ne zaman başlayacak?

Güncelleme:

Pazartesi günleri saat 20:00 'da ekranlara gelen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi bugün yayın akışında tam saatinde yer almadı. Bunun ardından izleyiciler, Alparslan: Büyük Selçuklu yok mu, neden yok? 28 Şubat Pazartesi bu akşam Alparslan: Büyük Selçuklu ne zaman başlayacak? merak etti. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Alparslan: Büyük Selçuklu saat kaçta, neden geç başladı?

Alparslan: Büyük Selçuklu, Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan tarih ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisidir. Alparslan: Büyük Selçuklu yok mu, neden yok? 28 Şubat Pazartesi bu akşam Alparslan: Büyük Selçuklu ne zaman başlayacak?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKTU BUGÜN YOK MU, NEDEN BAŞLAMADI?

Alparslan: Büyük Selçuklu normalde her Pazartesi saat 20:00 'da başlıyor. Fakat bugün TRT 1'de Şule Belgeseli ekranlara gelecek. Şule belgeseli bittikten sonra Alparslan: Büyük Selçuklu saat 20:45 'de yeni bölümüyle başlayacaktır. Yani Alparslan: Büyük Selçuklu saat 20:00 'da değil saat 20:45 'de başlıyor. Dizinin yeni bölümü bugün ekranlara gelecek.

Twitter'dan yapılan paylaşım şöyle:

"Maria, kendisine verilen görevi başarabilecek mi?

#AlparslanBüyükSelçuklu yeni bölümüyle bu akşam 20.45'te @trt1'de! @EvcenF"

Alparslan: Büyük Selçuklu yok mu, neden yok? 28 Şubat Pazartesi bu akşam Alparslan: Büyük Selçuklu ne zaman başlayacak?

Buna göre dizi saat 8'de değil 8:45 'de ekranlarda olacaktır.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKTU YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Karargâhın kuşatmasını kaldırmak için plan kuran Alparslan, bu plan sayesinde Dukas'ı rehin almıştı. Diyojen'e Dukas'ı vererek kuşatmayı kaldırmasını teklif eden Alparslan, kuşatmayı bu takasla kaldırabilecek mi? Takas kabul edilmezse Dukas'a ne olacak?

Alparslan'ın kurduğu oyunla Emir Bozan'ın ticarette yaptığı hile ortaya çıkmıştı. Batur Bey'in Şehver Sultan'a anlatıp gösterdikleriyle sıkışan Emir Bozan'ın sonraki adımı ne olacak? Emir Bozan'ın gerçek yüzünü gören Şehver Sultan bundan sonra Emir Bozan'a karşı nasıl bir tavır takınacak?

Diyojen'in karargâhı kuşatmasıyla beraber içeride zor günler geçiren Yınal ve alpları, karargâhta ne kadar daha dayanabilecek?

Bizans'ın kendisine güvenmesini yeniden sağlayan Akça, kuşatmanın kaldırılmasında ve Selçuklu'nun sonraki planlarında yardım edebilecek mi?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKTU OYUNCULARI KİMLER?

Barış Arduç : Melik Muhammed Alparslan : 1- : Çağrı Bey'in oğlu, Tuğrul Bey'in yeğenidir.

Fahriye Evcen : Akça Hatun : Hasan'ın kızıdır. Küçükken annesi Kekavmenos tarafından öldürülmüş daha sonra Kekavmenos onu Maria adlı kızı olarak yetiştirmiş ve obaya casus olarak göndermiştir. Lakin Akça Hatun kendisinin Türk olduğundan haberdardır.

Mehmet Özgür : Hasan : Çağrı Bey'in, Alp Arslan'ın ve Melikşah'ın veziridir. Akça hatunun babasıdır.

Yurdaer Okur : Tuğrul Bozan : Gazneliler Devleti emiridir. Karmatilerin lideridir.

Sarp Levendoğlu : Romen Diyojen : Bizans İmparatorluğu'nun bir yüzbaşısı'dır. Alparslan'ın bir düşmanıdır.

Gizem Karaca : Evdokya : Konstantinopolis patriği I. Mihail Kirularios'un yeğenidir. Devlet işlerinde Ani tekfuru Kekavmenos'a yardım eder.

Barış Bağcı : Tuğrul Bey : Çağrı Bey'in kardeşi, Alparslan'ın amcasıdır. Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ilk hükümdarıdır.

Erdinç Gülener : Çağrı Bey : Tuğrul Bey'in abisi; Alparslan'ın ve Süleyman'ın babası; Melikşah'ın dedesidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Alparslan Büyük Selçuklu Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title