Haberler

Alanya'da İlk Kez Olta Balıkçılığı Turnuvası Düzenlenecek

Alanya'da ilk kez olta balıkçılığı turnuvası düzenlenecekANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde ilk kez olta balıkçılığı turnuvası 'Alanya Jigging Tournament 2018' düzenlenecek.

Alanya'da ilk kez olta balıkçılığı turnuvası düzenlenecek

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde ilk kez olta balıkçılığı turnuvası 'Alanya Jigging Tournament 2018' düzenlenecek.

Alanya Marina'da 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde Alanya Sportif Olta Balıkçıları Derneği'nin tarafından olta balıkçılığı turnuvası "Alanya Jigging Tournament 2018" düzenlenecek. Sürdürülebilir turizm ve Alanya'da yapılabilecek aktivitelerin çeşitlenmesi anlamında bölgeye büyük katkı sağlayacak olan turnuvaya Türkiye'nin birçok şehrinden yarışmacılar kayıt yaptırıyor. Yarışma 07.00'da başlayıp 18.30'da son bulacak. Son günde aynı saatte başlayacak olan yarışma 12.30'da sona erecek ve 14.30'da ödül törenine gerçekleştirilecek.

"Sportif amaçlı balık tutma yarışması yapıyoruz"

Alanya Sportif Olta Balıkçıları Derneği Başkanı Hakan Kalaycı, dernek olarak böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Yarışmaya Türkiye'nin çeşitli ilerinden katılım olacağını aktaran Kalaycı," Yarışmaya başvurularımız devam ediyor. Çevre il ve ilçelerden katılımcılarımız var. Tahmini yaklaşık 25 tekne katılımcı bekliyoruz. Hava şartlarının kötü gitmesi katılımcı sayımızı azalttı. Sportif amaçlı bir balık tutma yarışması yapıyoruz. Büyük balığın peşine gitmeyi hedefliyoruz. Yarışmanın kategorisi en büyük balık birincisi, en büyük balık ikincisi ve 3'üncüsü şeklinde olacak. Kategorilerde 3 ana ödülümüz olacak. Yakalanması yasak balıkların denize geri bırakılmasını sağlıyoruz. Onun içinde yaka bırak diye ayrı bir ödülümüz var. 2 gün sürecek yarışlarda 5 klasman olarak yarışmacılarımıza ödül vereceğiz" dedi.

Yakalanan balıkların geliri bağışlanacak

'En Büyük Balık', 'Yakala Bırak' ve 'Jüri Özel' ödülleriyle toplamda 20 bin TL'lik hediye çeki dağıtacaklarını belirten Kalaycı,"Su ürünlerinin kontrollünde yapılan bir yarışma olacak. Alanya ilk olacak ve sürdürülebilir turizm katkısı olacağını düşünüyorum. Balık sevdalılarını Alanya'ya bekliyorum. Yakalanan balıkları da sosyal sorumluluk projelerinde değerlendirilmesi için satışı gerçekleştirip elde edilen gelirin bir kurum veya derneğe bağışını yapacağız" diye konuştu.

Etkinliğe birçok kurumu destek veriyor

Etkinliğe ana sponsor Daiwa, Alanya Belediyesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Egetech, Alanya Marina ve Chill'li Restoran destek veriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Antalya Alanya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title