Haberler

AK Parti İBB Başkan adayı kim olacak? Yerel seçimlerde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı belli oldu mu?

2024'te yapılacak yerel seçimler önce en çok merak edilen konular arasından İBB Başkan adaylarının kimler olacağı yer alıyor. AK Parti İBB Başkan adayı olarak kimi gösterecek? Peki AK Parti İBB Başkan adayı kim olacak? Yerel seçimlerde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı belli oldu mu?

Ak Parti İBB adayı kim olacak? 2024'te yapılacak yerel seçimler önce en çok merak edilen konular arasından İBB Başkan adaylarının kimler olacağı yer alıyor. AK Parti İBB Başkan adayı olarak kimi gösterecek? Peki AK Parti İBB Başkan adayı kim olacak? Yerel seçimlerde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı belli oldu mu? Detaylar!

AK PARTİ İBB BAŞKAN ADAYI KİM?

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Zafer Şahin, konuk olduğu programda AK Parti'nin İstanbul adayı olması muhtemel isimleri sıraladı. Fahrettin Koca, Murat Kurum, Hilmi Türkmen, Tevfik Göksu ve Şadi Yazıcı isimlerini sıralayan Şahin, bunlardan birinin AK Parti'nin İBB adayı olabileceğini işaret etti.

HEPSİ BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ İSİMLER

CNN Türk canlı yayınına konuk olan Şahin, "Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın İstanbul adayı olabileceği söyleniyor. Yine İstanbul'da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu… Biliyorsunuz ki AK Parti'nin İBB Meclisi'ndeki grup başkanvekili. Eski Çevre Bakanı Murat Kurum da yine adı geçenler arasında ancak enteresan bir biçimde Murat Kurum'un ismi Ankara için de geçiyor" dedi.

AK Parti İBB Başkan adayı kim olacak? Yerel seçimlerde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı belli oldu mu?

ANKET ÇALIŞMASI YAPILACAK

AK Parti kulislerinde konuşulanlara göre; işi şansa bırakmak istemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul adayı için kapsamlı bir anket çalışması yapılmasını istediği öğrenildi. Özellikle CHP'nin güçlü olduğu ilçelerde vatandaşa ismi İBB adayı olarak geçen vitrindeki isimler sorulacak. Bu anketten elde edilecek sonuç adayın belirlenmesi hususunda önemli bir kriter olacak.

"FETRET DEVRİ" ÇIKIŞI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir açılışta isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek "Bizden önce on yıllar boyunca ihmal edilen İstanbul, 1994'ten itibaren mahalli idareler boyutuyla da altın yıllarını yaşamıştı. Ancak İstanbul'un birkaç senedir yerel hizmetler noktasında tekrar bir Fetret Devri'ne girdiğine üzülerek şahit oluyoruz. Hep birlikte çalışarak inşallah İstanbul'u içinde sürüklendiği bu Fetret Devri'nden hep beraber çıkartacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul AK Parti Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title