Haberler

Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşında? Ahmet Kekeç kanser mi, ne kanseri? Ahmet Kekeç neden zayıfladı, son hali

Güncelleme:

Akşam yazarı olan ve pek çok televizyon programında sunucu olarak yer alan Ahmet Kekeç korona mı oldu? Ahmet Kekeç'in sağlık durumu nasıl? Ahmet Kekeç öldü mü? gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.

Uzun yıllardır gazetecilik yapan Ahmet Kekeç, birçok televizyon programının yanında, Türkiye Yazarlar Birliği'nden ödül de alan Ahmet Kekeç'in sağlık durumu hakkında bilgiyi oğlu Mehmet Kekeç verdi. Peki, Ahmet Kekeç'in sağlık durumu nasıl?

AHMET KEKÇ KİMDİR?

Ahmet Kekeç 1961, Malatya doğumlu, Star gazetesi yazarı.

Sırasıyla Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Atatürk Lisesini okudu. Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü'nden atıldı. Aylık Dergi, Mavera ve Yöneliş dergilerinde hikâye, deneme ve eleştiri yazıları yazarak yazı hayatına başladı. 1985'te ilk hikâye kitabı olan "Son İyi Şeyler"i çıkardı. Bir kısmı gazete yazılarından oluşan 10 kitabı bu dönemden sonra yayımlandı. Millî Gazete, Yeni Haber, Zaman, Vahdet, İmza ve Akit gazetelerinde muhabir, editör ve köşe yazarı gibi görevler üstlendi.

Uzun süredir gazetecilik mesleğini sürdüren Kekeç'in gazetelerde yazdığı yazılar 1997 yılında MGV Gençlik Dergisi ve Türkiye Yazarlar Birliği tarafından ödüllendirildi. Son yıllarda çalışmalarını roman üzerine yoğunlaştıran Ahmet Kekeç, 28 Şubat dönemini anlatan Yağmurdan Sonra adlı bir romana imza attı. Star Gazetesi'nde yazarlık yapan Ahmet Kekeç, şu sıralar Akşam Gazetesi'nde yazmaktadır.

Cine5'te Rasim Ozan Kütahyalı ve Salih Tuna ile birlikte Memleket Meselesi ve Derin Mevzu adlı iki program sunmuştur. Daha sonra 24 TV'de Nagehan Alçı ile birlikte Nerede Kalmıştık, Nevin Ateş ve Mustafa Armağan ile birlikte Tarihçe, Ülke Tv'de de Turgay Güler ve Yusuf Ziya Cömert ile birlikte En Sıradışı adlı üç televizyon programını daha sunmuştur.

AHMET KEKEÇ KORONA MI OLDU?

Konu hakkında açıklamayı oğlu Mehmet Kekeç yaptı. Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Keke sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadelere yere verdi:

"Çok ciddi imtihanları aslan gibi atlatan babam Ahmet Kekeç, covid + teşhisi ile yoğun bakımda. Şafi olan Allah'tır. Allah'tan şifası için dostlarımızdan dua bekliyoruz."

AHMET KEKEÇ ÖLDÜ MÜ?

Koronavirüs tedavisi gören Ahmet Kekeç hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ahmet Kekeç Malatya Türkiye Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (12)

hasan yılmaz:

değerli biriydi

4
0
yanıtYanıtla
mehmet selami:

Allah rahmet eylesin

2
1
yanıtYanıtla
İsmail Karakılıç:

Bir kesim için olsun değerli olan bir kişi için iyiki öldü, darısı falancalara diye yazı yazan insanları Allah'a havale ediyorum. İnsanlığımızı gözden geçirin ne olur

2
0
yanıtYanıtla
NAMIK:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Arf:

Allah şifa versin

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet Tarık Yalçın:

Alemlerin Rabbi olan Allah Eş-Şafi ismi hürmetine acil şifalar nasip eylesin.Amin.Ya Erhamürrahimin.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Tarık Yalçın:

Alemlerin Rabbi olan Allah(cc)Eş-Şafi ismi hürmetine acil şifalar nasip eylesin.Amin.Ya Erhamürrahimin.

0
0
yanıtYanıtla
Ahmed Arif:

Allah şifa versin inşallah..

0
0
yanıtYanıtla
Ramazan KEKEÇ:

Allah rahmetiyle merhametiyle muamele eylesin insaallah.

0
0
yanıtYanıtla
Çiğdem genç:

Allah rahmet eylesin Inna lillahi ve Inna ileyhi raci olun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title