Haberler

Ahmet Davutoğlu'ndan gündem yaratacak Süleyman Soylu iddiası: Bakan olmasın diye bütün Kabine'yi vekil yaptılar

Güncelleme:

Bu sabah bir canlı yayına katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, önemli bir iddiada bulundu. Bütün bakanların milletvekili olmasını değerlendiren Davutoğlu, "Süleyman Soylu'nun bakan olmaması için bütün Bakanlar Kurulu'nu milletvekili yaptılar. Devlet Bahçeli ile sorun yaşamamak için de bu yol izlendi" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı televizyon programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Seçim sonrası yenilenen Kabine hakkında da konuşan Davutoğlu, özellikle eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu.

"TÜM BAKANLARI VEKİL YAPTILAR"

Eski bakanların milletvekili yapıldığını anımsatan Davutoğlu, "Süleyman Soylu'nun bakan olmaması için bütün Bakanlar Kurulu'nu milletvekili yaptılar. Benim gördüğüm tablo bu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soylu'yu tek başına görevden almak istemediği için, Bahçeli ile arasında sıkıntı doğacağı için 'Tüm bakanları vekil yapacağım' dedi. Ama 2 bakanı yeniden aynı göreve getirdi." ifadelerini kullandı.

"BU SİYASİ AHLAKSIZLIKTIR"

İktidarın partisinin, muhalefet partilerinin milletvekillerini etkileyeceği yönelik iddiaları yanıtlayan Davutoğlu "Seçimden önce zaten teşkilatımıza yönelik kanca attılar. Bu siyasi ahlaksızlıktır. Bunu aramızda yapacak kimse yok. Çünkü biz ilkelerle yola çıktık" dedi.

GRUP KURMA GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

"Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ile birlikte parlamentoda birlikte grup kurulacak mı?" sorusuna yönelik Davutoğlu, görüşmelerin gerçekleştirildiğini işaret etti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu Süleyman Soylu Kabine Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Kemal:

İnsanda biraz utanma sıkılma olur yalan vaadlerinizle algılarla aylarca milleti kandırdınız yüzde bir bile oyun bile yokken on tane milletvekili aldın seçim hüsranla sonuçlandı halen konuşuyorsun .

359
43
yanıtYanıtla
Bay Metin:

Ahmet bey helal olsun sana 000.1 oyunuzla 10 miletvekili çıkartın. Chp ye bu tokatın İnönü yü Mezarında ters döndürmüstür.

311
20
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Aldığınız oy oranı kac ??

283
31
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Bir kerede hayir ciksin agzinda be adam, tebrik et, amin de, hayirli olsun de ki, gonul kazan.

264
47
yanıtYanıtla
Ertan Demirel:

Sorunmu olsaydi ,senin istedigin zaten sorun cikarmak ,hadi oradan git ait oldugun yere

277
25
yanıtYanıtla
Cem Ergül:

Sayın Davutoğlu son 10 yıldır dediklerinin hiç biri doğru çıkmadı odanda böcek çıkıyor sırlarınızı sokaktaki çocuk dahi öğrendi tek akıllı davranışın sıfır oyla 10 milletvekilliği alman

269
22
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Seçimden önce %60 ile kazanıyoruz diyordunuz. Milletvekili olan hiç bir bakan tekrar bakan yapılmadı. Sağlık ve Turizm bakanı milletvekili olmak istemedikleri için aday olmadılar .Dolayısıyla milletvekili olmadıkları için bakan olmalarından engel yoktu.

218
29
yanıtYanıtla
Veli Ercan:

22.000 TL. bekleyen memurlar burada mı? :)))))))))))))))))

93
143
yanıtYanıtla
mahmut:

seni kımse tınlamıyor ve oy vermiyor zaten

185
34
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

hadi ordan davutoğlu at tuttsun misali. abdullah gül bile döndü yalandan dönün artık. bak konya bile akp ye verdi hani sana verecekti yalancının yanında dura dura yalancı oldunuz. bence artık siyasette yapmayınız sizlere olan güven sıfır sıfır

174
32
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title