Haberler

Ah Nerede 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Ah Nerede 6. bölüm fragmanı izle! Ah Nerede yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme:

Önemli isimlerin başrollerde olduğu Ah Nerede dizisi heyecanla bekleniyor. Farklı bir senaryoya sahip olan Ah Nerede dizisinin yeni bölümü ne zaman? Ah Nerede 6. fragmanı yayınlandı mı? Ah Nerede yeni bölüm fragmanı izle! Ah Nerede 6. bölüm fragmanı izle!

Ekranların beğenilen dizisi Ah Nerede yeni fragmanı yayınlandı! Heyecanla beklenen Ah Nerede dizisinin 6. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Ah Nerede konusu nedir? Ah Nerede 6. Fragmanı nasıl izlenir! Ah Nerede oyuncuları kimlerdir? Tüm detaylar haberimizde…

AH NEREDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehra, Cenker'i ilişkilerine inandırmak için can havliyle Ferit'i öper ancak daha sonra Ferit'in yüzüne nasıl bakacağını bilemez.Zehra Ferit'ten kaçmaya başlar.Ferit ise Cenker'in bu olayın peşini bırakmayacağını anlar ve Zehra ile olan ilişkilerini Cenker'in gözüne sokmak ister. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır çünkü Zehra, Ferit'ten utanıp ondan kaçmaya başlar.Zehra ve Ferit için yeni bir hikaye başlamaktadır.

Şerbetlioğlu kardeşlerin ise şirket mesaisi tam gaz sürer. İş hayatı üç delikanlıyı da değiştirmeye başlar.Yenilmezler Kulübü ise, bu defa bir başka 'Feritzede' olan Huriye'nin depresyondan çıkması için el ele verirler.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Ah Nerede Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title