Haberler

AFAD Duyurular: Bugün yağmur var mı? Perşembe günü yağış var mı?

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün İstanbul dahil Marmara Bölgesi'nde, Batı Karadeniz (Sinop hariç) ile İzmir, Manisa, Uşak, Kütahya ve Eskişehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği duyuruldu. Peki, Bugün yağmur var mı? Perşembe günü yağış var mı? İşte, AFAD yağış duyurusu!

Bugün yağmur var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün İstanbul dahil Marmara Bölgesi'nde, Batı Karadeniz (Sinop hariç) ile İzmir, Manisa, Uşak, Kütahya ve Eskişehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği duyuruldu. Peki, Bugün yağmur var mı? Perşembe günü yağış var mı? İşte, AFAD yağış duyurusu haberimizde...

BUGÜN YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji ve AKOM'un uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen yağış için bir uyarı da AFAD'dan geldi. AFAD'ın İstanbullulara gönderdiği SMS'te "Sel, yıldırım, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun." denildi.

AFAD SMS'LE UYARDI

Bu uyarının ardından AFAD'dan da özellikle İstanbullulara bir uyarı mesajı gönderdi. Cep telefonlarına gönderilen SMS'te, "İstanbul'da gün boyu çok kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, yıldırım, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun." ifadeleri yer aldı.

AFAD Duyurular: Bugün yağmur var mı? Perşembe günü yağış var mı?

AKOM: 3 EYLÜL'E KADAR DİKKATLİ OLUNMALI

Afet ve Koordinasyon Merkezi (Akom)'dan yapılan açıklamada ise kentin bugün itibarıyla yağışlı havanın etkisi altına gireceği, 3 Eylül Cumartesi gününe kadar etkili olması beklenen sağanak yağışa karşı tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

Akom'dan yapılan açıklamada, "İstanbul'da geçtiğimiz hafta kendisini gösteren yer yer kuvvetli yağış ve kararsız hava etkisini yine gösterecek. Cumartesi öğle saatlerine kadar il genelinde etkili olması beklenen serin ve yağışlı hava nedeniyle vatandaşların muhtemel olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tedbirli olması önem taşıyor. İBB ekipleri de tüm hazırlıklarını tamamlayarak, teyakkuz halinde bekleyişini sürdürüyor." denildi.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

AFAD Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title