Haberler

Adıyaman Menzil depremden etkilendi mi?

Kahramanmaraş depremi sonrası yaralar sarılmaya devam ederken deprem hakkında diğer detaylar merak edilmeye başlandı. Adıyaman Menzil depremden etkilendi mi konusu son günlerde en çok merak edilen konulardan birisi oldu. Peki, Adıyaman Menzil depremden etkilendi mi?

Adıyaman Menzil depremden etkilendi mi, sorusu deprem hakkında en çok merak edilen konulardan biri oldu. Konu hakkında çeşitli açıklamalar yapılırken Adıyaman Menzil depremden etkilendi mi araştırıldı.

ADIYAMAN MENZİL DEPREMDEN ETKİLENDİ Mİ?

Adıyaman Menzil köyü ile ilgili Twitter paylaşımı yapan Aytun Çıray, köyden görsel paylaşarak detay verdi. İşte o paylaşım :

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kahramanmaraş Depremi Kahramanmaraş Adıyaman Deprem Gündem Yaşam Haberler

500

Yorumlar (2)

Alkurt:

KURAN DA ALLAH PEYGAMBERINE, FITNE VE ZALIMLIK ÜZERE KURULMUS CAMIYE GITME VE NAMAZA DURMA, DER. DEMEK KI MENZILCILER DOGRU YOLDA DEGILLER...TARIKATCILAR CEMAATLERDE SADECE PARA PARA PARA DÖNER.ONUN ICIN TARIKATCILAR COK ZENGINDIR, MILLETI UYUTUP PARALARINI ALIYORLAR, DIN ILE ALAKALARI YOK..ARKADASLAR KURANI ANLADIGINIZ DILDE OKUYUN, ÖGRENIN ÖGRETIN..BASKA YOLU YOK.

34
16
yanıtYanıtla
Sinan Çiftçi:

Beddua etmek iyi değil ama umarım kalanıda yıkılır çünkü bunlar kan emici düzenbaz mahluklardır.

25
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title