Haberler

Adım Farah dizisindeki şarkı ne, hangi dildedir? Adım Farah dizisindeki şarkı sözleri nedir?

Güncelleme:

Adım Farah dizisindeki şarkı ne, hangi dildedir ve Adım Farah dizisindeki şarkı sözleri nedir merak ediliyor. FOX Tv'de yayınlanacak olan Adım Farah dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Ardından, fragmanda bulunan şarkı gündeme geliyor. Peki, Adım Farah dizisindeki şarkı ne, hangi dildedir? Adım Farah dizisindeki şarkı sözleri nedir?

FOX Tv'de yayınlanacak olan Adım Farah dizisindeki şarkı gündeme geliyor. Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in paylaştığı Adım Farah dizisindeki şarkı hangi dilde olduğu araştırılıyor. Adım Farah dizisindeki şarkı ne, hangi dildedir? Adım Farah dizisindeki şarkı sözleri nedir? Detaylar haberimizdedir…

ADIM FARAH DİZİSİNDEKİ ŞARKI NE?

Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in paylaştığı "Adım Farah" dizisinden merakla beklenen ilk fragman geldi. FOX TV'de yayınlanacak olan dizinin ilk bölümü ise 15 Şubat'ta ekrana geleceği öğrenildi. Fragmanda bulunan şarkı "Khooneye Ma - Marjan Farsad" Frasça dilindedir.

ADIM FARAH DİZİSİ HANGİ KANALDA?

Demet Özdemir ile Engin Akyürek'i buluşturan "Adım Farah" dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. 03 Medya imzalı dizinin ilk bölümü ise 15 Şubat'ta FOX TV'de ekrana gelecek.

Adım Farah dizisindeki şarkı ne, hangi dildedir? Adım Farah dizisindeki şarkı sözleri nedir?

Adım Farah dizisindeki şarkı ne, hangi dildedir? Adım Farah dizisindeki şarkı sözleri nedir?

Adım Farah dizisindeki şarkı ne, hangi dildedir? Adım Farah dizisindeki şarkı sözleri nedir?

ADIM FARAH DİZİSİ KONUSU NE?

Dizide; Ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve yasa dışı şekilde oğluyla birlikte hayatta kalmak için mücadele eden Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden şahit olduğu bir cinayet ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatları artık sonsuza dek değiştirecektir…

ADIM FARAH OYUNCU KADROSU

Demet Özdemir,

Engin Akyürek,

Fırat Tanış,

Senan Kara,

Lale Başar,

Oktay Çubuk,

Mustafa Avkıran,

Ali Sürmeli

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Adım Farah Fox Tv Fox Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title