Haberler

Adana TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

Güncelleme:

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesinde Adana'nın hangi ilçesine kaç konut yapılacağı merak ediliyordu. Ayrıntılar belli oldu. İşte ilçe ilçe Adana'ya yapılacak 6 bin 356 konutun adresleri ve başvuru şartları ,kura çekimi ne zaman sorusunun cevabı …

TOKİ Adana başvurusu 2022 ne zaman, Adana'ya kaç TOKİ konutu yapılacak, TOKİ konutlarının yapılacağı Adana ilçeleri hangileri, Adana TOKİ konutları kura çekilişi ne zaman? Merakla beklenen sorular cevabını buldu. Detaylar haberimizde...

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk kuralarımızı 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" sözleriyle tarihi sürecin başladığını duyurmuştu. Mersin, Hatay, Adana, Aksaray, Konya kura çekiliş tarihleri henüz belli olmadı. Sosyal konut projesi kapsamında ilk olarak Ardahan ve Şırnak'ta kuralar çekildi.

MERSİN,ADANA ,KONYA ,HATAY,AKSARAY KURA ÇEKİM SONUÇLARINI NERDENÖĞRENECEK?

TOKİ kura çekimi sonuçları TOKİ'nin, 'https://a.toki.gov.tr/satis/tr/kura/' internet adresinden yapılıyor. Kura çekimleri canlı olarak yayınlanıyor. TOKİ internet adresi ya da YouTube üzerinden izleniyor.

ADANA'NIN HANGİ İLÇESİNDE KAÇ TOKİ KONUTU YAPILACAK?

  • Adana İmamoğlu TOKİ: 500/250000 Sosyal Konut Projesi. Konut Sayısı 500
  • Adana Kozan TOKİ: 500/250000 Sosyal Konut Projesi. Konut Sayısı 500
  • Adana Merkez TOKİ: (Çukurova, Seyhan Yüreğir, Ceyhan 4100/250000 Sosyal Konut Projesi. Konut Sayısı 4100,
  • Adana Sarıçam TOKİ: 800/250000 Sosyal Konut Projesi. Konut Sayısı 800
  • Adana Tufanbeyli TOKİ: 156/250000 Sosyal Konut Projesi. Konut Sayısı 156
  • Adana Yumurtalık TOKİ: 300/250000 Sosyal Konut Projesi. Konut Sayısı 300

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Konut, Konut Arsası ve Sanayi Sitelerinin olacağı projeden; gençler, emekliler, şehit yakınları, gaziler ve engelliler öncelikli olarak faydalanabilecek.

  • Genç kategorisine 14 Eylül 1992 tarihinden sonra doğan vatandaşlar müracaat edebilecektir.
  • Proje ile dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması hedefleniyor.
  • TOKİ aracılığıyla inşa edilecek konutlara, proje ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet eden veya proje il nüfusuna kayıtlı, kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine ülke sınırları içinde tapuda kayıtlı konutları bulunmayan, daha önce TOKİ aracılığıyla ev satın almamış 18 yaşını doldurmuş Türk vatandaşları başvuru yapabilecek.
  • Sosyal konutlar için bir haneden tek başvuru alınabilecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sosyal Konut Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title