Haberler

Adana: Adana'da "Askeri Elbise ile Dolandırıcılık" İddiası

Adana'da, Üzerinde Astsubay Rütbeli Askeri Kıyafet Giydiği Belirtilen Bir Kişi, Güvenini Kazandığı 3 Ayrı Şahsın Cep Telefonunu Çalarak, Kayıplara Karıştı. Polis Olayla İlgili Tahkikat Başlattı.

Adana'da, üzerinde astsubay rütbeli askeri kıyafet giydiği belirtilen bir kişi, güvenini kazandığı 3 ayrı şahsın cep telefonunu çalarak, kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Edinilen bilgiye göre üzerinde askeri kıyafet ve "Özdemir" yazılı arma bulunan, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, 3 ayrı işyerine girerek güvenini kazandığı şahısların cep telefonlarını alarak kayıplara karıştı. 3 ayrı kişiyi de aynı yöntemle dolandırdığı belirtilen şahsın, arabasının bozulduğunu ve cep telefonunun şarjının bittiğini söyleyerek şahısların cep telefonlarını aldığı belirtildi. Aldığı telefonlar ile bir süre konuşma yapan şahsın, olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtığı bildirildi.

Şahsın, Turgut Özal Bulvarı, Polisevi Kavşağı, Uğur Özkan Apartmanı altında bulunan Oscar DVD & VCD adlı işyeri sahibi Ebru Atay'ın Samsung marka cep telefonu, Turgut Özal Bulvarı, M. Parlakgümüş Apartmanı, 87/B'de bulunan City Rent A Car adlı işyeri sahibi Feza Afacan'ın Sony Ericson marka cep telefonu ve Cevat Yurdakul Caddesi, Sinem apartmanı B Blok 36 numarada bulunan Ulusoy Seyahat Acentası çalışanı G.S adlı bayanın Motorola marka cep telefonunu dolandırdığı ileri sürüldü.

Üzerinde askeri kıyafet bulunduğu, çok modern görünümlü ve kibar konuştuğu için güvendiğini belirten Ebru Atay, "Arabasının bozulduğunu ve cep telefonun şarjının bittiği söyledi. Bir arkadaşını aramak için telefonumu istedi. Bir süre konuştuktan sonra buradan ayrıldı. Sonra bir baktım telefon yok ortalıkta" dedi. Aynı yöntemle dolandırıldığını belirten Feza Afacan ise "Üzerinde askeri kıyafet olduğu için güvendim. Bir yeri arayacağım dedi, ben de verdim telefonu. Birde baktım kaçmış gitmiş" diye konuştu.

Polis ekipleri, her yerde 3 ayrı şahsı dolandırdığı ileri sürülen askeri kıyafetli şahsı arıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title