Haberler

Acun'dan Güldüren Hikayeler

Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze'de Acun Ilıcalı, Anılarıyla Demet Akalın da Özel Yaşamıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu..

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE YÜZ YÜZE'DE ACUN ILICALI, ANILARIYLA DEMET AKALIN DA ÖZEL YAŞAMIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU..

Demet Akalın ve Acun Ilıcalı'nın canlı yayın konuğu olduğu 'Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze'nin ilk dakikalarında ilk 3 programda yaşananlar izleyicilere hatırlatıldı..

Hülya Avşar, Beyaz, Mahsun Kırmızıgül, Yeşim Salkım, Tamer Karadağlı ve İpek Tuzcuoğlu'nun olay açıklamaları izleyicilere hatırlatıldı..

Demet Akalın, programa çıkarken para istemesinin normal olduğunu, kendi ekibinin olduğunu, programa giderken elbiseler aldığını emek harcadığını belirtti. "Bu programdan istemedim çünkü gecce.com'da bir ay benim reklamımı yap yeter' dedi. Seksi şarkıcı ayrıca, bir de İbrahim Tatlıses'in programından ücret alamadığını söyledi.

'Var mısın, yok musun' isimli programla reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı da programıyla ilgili bilgiler verdi..Programında bir sürpriz yapacağını söyledi. Ancak detayları vermedi..

Ilıcalı aynı zamanda bir yardım projesi oludğunu söyledi. Yakında açıklayacağı yardım programı için Kenan Erçetingöz canlı yayında 5 bin YTL bağışladı..

Acun Ilıcalı, bugüne kadar 2 milyon YTL ödül dağıttıklarını söyledi. Ilıcalı, 'Kimse beni arayıp da bu parayı ne yaptın demediler..Ahlaksız teklifte bulunarak yarışmacı olmak isteyen de vardı ama gereken cevabı alıyorlardı' dedi..

Demet Akalın ise programın ikinci yarısında Oğuz Kayhan'la ilişkisi hakkında yorumlarda bulundu..

İşte Akalın'ın açıklamaları:

'Evlenmek istiyordum Oğuz'la tanımadan birbirimizi evlendik. Evlilik boyunca Oğuz beni çok kıskanıyordu..Sonra ayrıldık. Ama bazı şeyleri aşimdi ştık..Tanımadan evlendik. Boşandık, ama sonra yine ilişki başladı. Çok kavga ettik. 2 yıl sonra ancak ilişkiyi oturttuk. 4-5 aydır kavga etmiyoruz..Ben Oğuz'un annesi gibiyim o da benim babam gibi artık.. Bebek belli değil yazın yeni albüm var.. Çocuk için doktora gittim..Doktor 'yaşın geçiyor' dedi. Ama yaz döneminde yeni albümüm çıkıyor'. Şimdilik düşünmüyorum.dedi.

Hande Yener ve Mehmet Ali Erbil'le mahkemelik olduğunu söyleyen Akalın, 'Evet patavatsız biriyim. Ama çocuğum olsun ya da olmasın kendimi değiştirmem' dedi.

Yüz Yüze'de duygusal dakikalar...

Acun Ilıcalı hayatındaki trafik kazaları ve kaybettikleri anlatınca stüdyoda duygusal anlar yaşandı.. İşte Ilıcalı'nın açıklamaları:

'Bir kazada annem ile babamı kaybettim. Dedemle babaanemi de yine trafik kazasında yitirdim. Bir kez de motosiklet kullanırken arkamda oturan arkadaşımı kaybettim. Trafik kazalırının hayatımda oldukça derin bir izi var..' dedi.

Kendisi hakkında kılık söylentileri çıktığını söyleyen Ilıcalı 'Gecce dışarı çıkmayı sevmiyorum. Kılıbık da değilim' dedi.

Erçetingöz araya girerek, 'Birkez, seni ve eşini Miami'de gördüm. eşin seni fırçalıyordu' deyince stüdyoda gülüşmeler yaşandı.

119 ülkeyi gezen Acun ılıcalı, Yüz Yüze'nin finalinde anılarını anlatınca keyifli dakikalar yaşandı..

eşinin, vergi borcu nedeniyle yurt dışı yasağı olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, 'Havalimanında eşimi yurt dışına göndermeyeceklerini tahmin ediyorduk. Ona göre hazırlığımı yaptım eşimle...Tam kontrolden geçerken polis yanımıza gelerek 'Acun Bey eşinizin yurt dışı lasağı var' dedi.. Ben de eşime dönerek 'Ver cüzdanı, bileti' dedim. Selamlaştıktan sonra uçağa doğru gittim. Polis olayı bilmedği için arkamdan bakakaldı..' dedi.

İşte Acun'un anıları:

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title