Haberler

Açelya Devrim Yılhan kimdir? Açelya Devrim Yılhan kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme:

Açelya Devrim Yılhan kimdir ve nereli merak ediliyor. Masumlar Apartmanı'nın da oynayan Açelya Devrim Yılhan kaç yaşında sevenleri tarafından araştırılıyor. Başarılı oyuncu Açelya Devrim Yılhan kimdir merak ediliyor. Peki, Açelya Devrim Yılhan kimdir? Açelya Devrim Yılhan kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı'nın Hasibesi, Açelya Devrim Yılhan kaç yaşında ve kimdir merak konusu oldu. Başarılı oyuncu Açelya Devrim Yılhan kimdir ve nereli sevenleri tarafından araştırılıyor. TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın da oynayan Açelya Devrim Yılhan kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Açelya Devrim Yılhan kimdir? Açelya Devrim Yılhan kaç yaşında? Açelya Devrim Yılhan nereli? Detaylar haberimizdedir…

AÇELYA DEVRİM YILHAN KİMDİR?

Açelya Devrim Yılhan 2 Eylül 1985, Ankara doğumludur. Türk oyuncudur. 2 Eylül 1985 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Emekli albay bir baba ile ev hanımı bir annenin tek çocuğudur. 2003 yılında Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinde lise eğitimini tamamlamıştır. Ardından Atılım Üniversitesi Matematik Bölümünde okumuş, okulunu bırakarak 2006 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalına geçmiş ve 2010 yılında mezun olmuştur.

Adını Leyla ile Mecnun dizisindeki "Eylül" karakteriyle duyurmuştur. Kariyerinin başında Unutma Beni dizisinde rol almış, ardından Beni Unutma filminde "Olcay" rolünü oynamıştır. 2013 yılında İnadına Yaşamak dizisinde, 2015 yılında Ve Panayır Köyden Gider filminde oynamıştır.

Şu an Masumlar Apartmanı dizisinde "Hasibe Derenoğlu" karakterini canlandırmaktadır.

Açelya Devrim Yılhan kimdir? Açelya Devrim Yılhan kaç yaşında ve nereli?

YER ALDIĞI PROJELER :

Tiyatro Oyunları :

2010 - Zaman Fırfırlarıyla Yolculuk - Ekin Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2016 - Kaçın Kurası (Sedef) (TV Dizisi)

2016 - Rengarenk (Sedef) (TV Dizisi)

2015 - Ve Panayır Köyden Gider (Filiz) (Sinema Filmi)

2013 - 2015 - Deniz Yıldızı (TV Dizisi)

2013 - İnadına Yaşamak (Asiye) (TV Dizisi)

2012 - Leyla ile Mecnun (Eylül) (TV Dizisi)

2011 - Beni Unutma (Olcay) (Sinema Filmi)

2011 - Unutma Beni (TV Dizisi)

AÇELYA DEVRİM YILHAN INSTAGRAM HESABI NE?

Açelya Devrim Yılhan Instagram hesabı "aconyonn" kullanıcı isme sahip olup 40 bin takipçisi bulunuyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Biyografi.İnfo Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title