Haberler

Aamir Khan koronavirüs mü oldu? Aamir Khan'ın sağlık durumu nasıl?

Güncelleme:

Hindistan'da koronavirüs vakalarının sayısının artmasıyla birlikte haberler gerlmeye devam ediyor. Peki, Aamir Khan koronavirüs mü oldu?

AAMIR KHAN KORONAVİRÜS MÜ OLDU?

Aamir Khan, koronavirüs testi pozitif çıkan ünlülerden biri oldu. Oyuncu şu anda Tom Hanks'ın başrol oyuncusu Forrest Gump'ın yeniden yapımı olan Laal Singh Chaddha filmi üzerinde çalışıyordu.

Dış basında yapılan açıklamalara göre Aamir Khan'ın sözcüsü, "Mr. Aamir Khan, Covid 19 için pozitif test yaptı. Tüm protokolleri uygulayarak evde kendi kendini karantinada ve durumu iyi. Yakın geçmişte onunla temasa geçenler, ihtiyati tedbir olarak kendilerini test ettirmelidir. Tüm dilek ve ilginiz için teşekkür ederim. " açıklamalarında bulundu.

Aktör Ranbir Kapoor ve Kartik Aaryan ve yönetmen Sanjay Leela Bhansali'n de bu ayın başlarında pozitif çıktığı açıklanmıştı.

AAMIR KHAN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

COVID-19 testi pozitif çıkan Aamir Khan, Mumbai, Bandra'daki evinde kendini karantinaya aldı. Oyuncunun sözcüsü, "tüm protokolleri uyguladığını ve iyi durumda olduğunu" söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Koronavirüs Aamir Khan Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Deniz:

Aamir khanı çok seviyorum inşallah iyilelir

3
0
yanıtYanıtla
eyyp1978:

allah şifa versin tez vakite iyleşir.

1
0
yanıtYanıtla
Fehmi Sezigen:

Allah sifa versin eyerki olmussa cok iyi bir insan allah sevdiklerini her zaman erken alirmis yanina alla sifa versin cok gecmis olsun cok seviyoruz seni allaha emenet

0
0
yanıtYanıtla
Fehmi Sezigen:

Cok cok gecmis olsun allah sifa versin seni cok seviyoruz allah iyi bir insani sever allah difa versin insaalah en yakin xamanda ginede mileyin icinde olursun.....

0
0
yanıtYanıtla
Özge SALHAN:

Amir khan seni çok seviyoruz lütfen kendini toparla ve Allah şifa versin ????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title