Haberler

Milli Takım aday kadrosunda kimler var? İşte milli takım aday kadrosu!

Güncelleme:

Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Uluslar Ligi'ndeki zorlu ekipler Lüksemburg ve Faroe Adaları ile yapacağı maç öncesi aday kadrosu açıklandı. Peki, A Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Milli takım kadrosunda kimler var? İşte A Milli Takım aday kadrosu!

Uluslar Ligi'nde yoluna kayıpsız devam eden ve dörtte dört yapan A Milli Futbol Takımı kalan Lüksemburg ve Faroe Adaları maçı öncesi aday kadro belli oldu. Teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminin yaptığı seçim üzerine futbolseverler aday kadrosunda kimlerin olduğu yönünde araştırma yapmakta. Konuya ilişkin en çok A Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Milli takım kadrosunda kimler var? İşte A Milli Takım aday kadrosu! Soru ve konuları merak ediliyor. İşte detaylar.

İŞTE A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU!

Milli Takım aday kadrosunda kimler var? İşte milli takım aday kadrosu!

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNDA KİMLER VAR?

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı maçların kadrosu belli oldu.

Buna göre A Milli Futbol Takımı'nda yer alacak isimler;

Kaleci: Altay bayındır, Doğan Alemdar, Uğurcan Çakır

Defans: Onur Bulut, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Rıdvan Yılmaz

Orta Saha / Forvet: Cengiz Ünder, Yunus Akgün, İrfan Can Kahveci, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Serdar Gürler, Enes Ünal, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun

A Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Milli takım kadrosunda kimler var? İşte A Milli Takım aday kadrosu!

MİLLİ TAKIMDA KİMLER YOK?

Bir önceki kadroda yer alan Mert Müldür, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu ve Doğukan Sinik sakatlıkları nedeniyle kadroda yer bulamazken. Umut Meraş, Arda Güler, Emirhan İlkan gibi isimler ise aday kadroda kendisine yer bulamadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

A Milli Futbol Takımı Milli Takım Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title