Haberler

6 Nisan 1920 Günlük Siyasi Gündem

Güncelleme:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi birçok siyasi isim bugün çeşitli etkinliklere katılacak. Ayrıca, bakanlar ve parti genel başkanvekilleri de programlarına devam edecekler.

6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye Yüzyılı Sempozyumu Açılış Programı"nda konuşacak.

(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, gençlik buluşmasına ve gençlik etkinlikleri kapsamında Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenen buluşmaya katılacak.

(Ankara/19.00/21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, millet buluşmasına iştirak edecek.

(Adana/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kuştepe'de Sevgi Yürüyüşü'ne ve Roman Kadınlarla Buluşma etkinliğine katılacak, Sarıyer'de AK Nokta, çadır ve esnaf ziyareti yapacak, Roman Buluşması'nda yer alacak.

(İstanbul/12.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sancaktepe'de "Kadınlarla Daha Güçlüyüz" programında bulunacak, Ümraniye Alemdağ Caddesi'ni ziyaret edecek, esnaf lokantasında yemek programına katılacak, Çekmeköy'de Bal Parmak Fabrikası işçileriyle buluşacak, Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret edecek, Girişimci İşadamları Vakfının "Girişimci Buluşmaları" programına iştirak edecek.

(İstanbul/10.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da AK Parti ve MHP sandık kurulu üyeleri ile toplantı yapacak, Akdam Mahalle Buluşması'na katılacak.

(Antalya/19.00/21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Buca ve Karabağlar ile Bornova'da otobüs turu yapıp esnafı ziyaret edecek.

(İzmir/12.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakırköy'de Erzurumlular Buluşması'na, Beşiktaş'ta "İstanbul İş Adamları ile Toplantı" etkinliğine iştirak edecek.

(İstanbul/19.00/20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Eyüpsultan'da Güray Metal Plastik ile Bisse Giyim fabrikalarını ve Eyüpsultan Meydanı'ndaki AK Noktaları ziyaret edecek, esnaf ziyaretinde bulunacak, Sultanbeyli'de Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması'nda yer alacak.

(İstanbul/12.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu Tekstil Sanayici İşadamları Derneğinin kahvaltısına, Beykoz Karadenizliler Buluşması'na ve Türkiye Yüzyılı Gençlik Buluşması'na iştirak edecek.

(İstanbul/10.00/13.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, gençlerle piknik ve fidan dikim töreni ve Anadolu Üniversitesi "Okulum Bir İnci" ödül töreninin ardından taksiciler, minibüsçüler, otobüsçüler ve servisçiler ile yapılacak toplantıya katılacak.

(Eskişehir/12.30/14.00/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, BEBKA-Bilişim Vadisi Digiage Oyun Kampı İş Birliği Protokolü toplantısına ve muhtarlar buluşmasına iştirak edecek.

(Bursa/11.00/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanuni Bulvarı'nda açıklamalarda bulunacak.

(Trabzon/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu toplantısında faiz kararını açıklayacak, haftalık para ve banka istatistiklerini paylaşacak.

(Ankara/14.00/14.30)

5- Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılı kara yolu trafik kaza istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bir Hakikat Savunucusu Olarak Necip Fazıl Paneli"ne katılacak.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nın ikinci finalisti, MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir yarı final rövanş mücadelesiyle belli olacak.

(Ankara/20.30) (Fotoğraflı)

2- TFF 2. Lig'de Beyaz ve Kırmızı Gruplarda, TFF 3. Lig'de 2. Grup'ta play-off 1. tur müsabakaları yapılacak.

3- 2023 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım, katıldığı hazırlık turnuvasındaki ilk maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title