Haberler

4 yıl önce ölen rahibeyi mezarından çıkarttılar! Cansız bedenini "Mucize" diye sergiliyorlar

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinin Gower kasabasında 4 yıl önce vefat eden Wilhelmina Lancaster isimli bir rahibe mezarından çıkartıldı. Cansız bedenine rahibe kıyafetleri giydirilen kadının cesedinin hiçbir çürüme belirtisi göstermemesi herkesi şaşkına çevirdi.

ABD'nin Missouri eyaletinde 2019'da 95 yaşında hayatını kaybeden Wilhelmina Lancaster isimli rahibe, 4 yıl sonra mezarından çıkarıldı.

29 MAYIS'A KADAR SERGİLENECEK

Sergilenmek üzere Benedictine rahibelerinin sunağına taşınan rahibenin cansız bedeni, 29 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini kabul edecek ve ardından yeniden mezarlığa gömülecek.

4 yıl önce ölen rahibeyi mezarından çıkarttılar! Cansız bedenini 'Mucize' diye sergiliyorlar

"TIPKI ONU GÖMDÜĞÜMÜZ GİBİ DURUYORDU"

Mezardan çıkarılırken orada bulunan bir rahibe "Tıpkı onu gömdüğümüz gibi duruyordu. Tamamen sağlam bir şekilde onu görünce sevinçten çığlık attık. Kirpikleri, saçları, kaşları, burnu ve dudakları mevcuttu. Ağzı gülümser gibiydi. Bu bir mucize" dedi.

İşte 4 yıl sonra mezardan çıkartılan o rahibe;

4 yıl önce ölen rahibeyi mezarından çıkarttılar! Cansız bedenini 'Mucize' diye sergiliyorlar

4 yıl önce ölen rahibeyi mezarından çıkarttılar! Cansız bedenini 'Mucize' diye sergiliyorlar

4 yıl önce ölen rahibeyi mezarından çıkarttılar! Cansız bedenini 'Mucize' diye sergiliyorlar

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Missouri Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

NAKRE:

Mezardan çıkarıp sergilemekte nedir hastamısınız

243
5
yanıtYanıtla
Muhammet Yasar:

Soru çok basit, neden ölmüş birisini yeniden çıkardınız? Ben cevap vereyim, zaten ileride çıkarılacağını bildiklerinden rahibeyi kimyasallar ile doldurdular ki bedeni çürümenin, sonra mucize millete yedirsinlee. Ne de olsa siyahi sahipsiz bir kadın. Neredeyse 100 yaşında. Yemezler, başka kapıya..

155
4
yanıtYanıtla
Aykut Çagıl:

Yoğun antibiyotik tedavisi alırken ölen insanlar kolay kolay çürümezler ve bu nedenle mumyalanırlar mezarları açıp soytarılık yapmak için bahane arayanlar insanları ölünce bari rahat bırakın

140
5
yanıtYanıtla
sivasspor kk:

Son gunlerde İslam'a giren insanların sayısı arttığı için böyle bir şey yapıp kendi inanclariini ön plana çıkarmak için reklamdır kesin üzerine ilaç sprey falan sıkmışlardır

107
25
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Cenabu tala insani toprak ve su ile yaratti can verdi hazir vucut ölsen bile cenabu tala icin daha cok basit 10 sene gecsede hayatta tutabilir inancina bagli insanligina bagli kul hakki yemeyen insanlara zarar vermeyen allah katinda melektir

34
53
yanıtYanıtla
Muhammet Korkmaz:

Rahibe müslüman değil ki mutlaka çürür bedeni.Evliya yani Allah dostlarının bedeni çürümez.

32
37
yanıtYanıtla
Mavi Balık:

tıp çevresinde sabunlaşma denir bunun birçok örneği dünyada vardır ve ölen hangi dine mensupsa o dinin mucizesiymiş gibi sergilenir.

56
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title