Haberler

31 Aralık Cuma 2021 en anlamlı, dualı ve hadisli Cuma günü mesajları…

Güncelleme:

2021 senesinin son günü olan 31 Aralık Cuma günü, sevdiklerinizle bu mübarek günü kısa mesajlar ve sözlerle kutlayabilirsiniz.Cuma günü müslümanların bayramı olarak kabul edilen bu anlamlı günde her hafta olduğu gibi yine sevdiklerine, yakınlarına, eş-dost ve akrabanın gönlünü almak, sevindirmek üzere güzel ve anlamlı bir Cuma günü mesajı paylaşarak ilişkilerimizi daha da güçlendirebilirsiniz. Peki, 31 Aralık Cuma 2021 en anlamlı Cuma mesajları nelerdir?

Cuma gününü dualar ve ibadetlerle karşılayacak olan vatandaşlar en güzel Cuma mesajları araştırarak sevdikleriyle paylaşacaktır. Senenin son gününe geldiğimiz bu saatlerde, bugünün manevi huzurunu yaşamaktadır. Yılın son gününde sevdiklerinizle ve yakınlarınızla bugünün anlamını paylaşarak bağlarını kuvvetlendirenbilirsiniz. 31 Aralık Cuma 2021 yılın son günü, 2022 senesi ülkemiz ve insanlık için hayırlı ve bereketli aynı zamanda maskelerin ve mesafelerin hayatımızdan çıktığı bir sene olmasını Rabbimden isterim. Bu anlamlı Cuma günü mesajlarını aile ve akrabalarınızla paylaşabilirsiniz. 31 Aralık Cuma 2021 Cuma mesajları nelerdir? Cuma günü kısa ve hadisli sözler nelerdir? Detaylar haberimizdedir…

31 ARALIK 2021 CUMA MESAJLARI

Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir. Hayırlı cumalar. Rabbim nefsimize celaliyle kalbimize cemaliyle hayatımıza hikmetiyle hatalarımıza rahmetiyle mahşerde Muhammedİyle yardım etsin inşallah. Hayırlı cumalar.

Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

Allah'ım, günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı cumalar.

Dili Bismillah olanın işi yarım kalmaz, sözü inşallah olanın planı bozulmaz, gözü maşallah olanın içi kararmaz. Zikri subhanallah olanın eksiği olmaz. Şükrü elhamdulillah olanın rızkı azalmaz. Anahtarı iman olanın açamayacağı kapı olmaz. Hayırlı Cumalar.

Ey Allah'ım, Ey Rabbimiz! Bize dünyada uygunluk, hoşluk ve nimet ver, ahirette de güzellik, hoşluk ve nimet ver ve bizi ateş azabından koru. (Buhârî, "De'avat", 55) güzel cumalar.

Allah'ım, cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Sen ki, suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizi de o günün bereketiyle bereket edenlerden eyle. Cuma'mız Mübarek Olsun.

Ey büyük Rabbim, hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle. Hayırlı Cumalar.

Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun.

Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun.

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Selam ve dua ile. Hayırlı Cumalar.

Resimli Cuma mesajları: Papatyalı cuma mesajları, en güzel ve anlamlı Cuma mesajları

Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya (aleyhisselam), ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

HADİSLİ VE DUALI 31 ARALIK CUMA GÜNÜ MESAJLARI

Müminler gerçekten kurtuluşa ermişlerdir. Onlar ki, namazlarında derin saygı içindedirler. Onlar ki, faydasız işlerden ve boş sözlerden yüz çevirirler. Onlar ki, zekatı öderler. Onlar ki, ırzlarını korurlar. (Mü'minûn, 23/1-5) Hayırlı cumalar.

Dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Ey büyük Allahım, kalpleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, dininden döndürme, Müslümanlıktan ayırma. Cumanız Mübarek olsun.

Allah'ım, Sen yardım istenilensin, dualar ancak sana ulaşır, duaları sen kabul edersin, güç ve kuvvet ancak Allah ile birlikte vardır. (Tirmizî, "De'avât", 94) Cumamız mübarek olsun.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, Ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma. Amin. Hayırlı Cumalar.

Cuma namazına gitmek, buluğluk çağına ulaşmış her Müslüman'a farzdır. (Nesâî, Cumu'a, 2; Ebû Dâvûd, Taharet, 129)

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek vaktine kadar bizi emanette emin kıl. Amin. Güzel cumalar.

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızda sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun.

duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah. Hayırlı Cumalar.

Büyük günahlardan kaçınıldığı sürece, beş vakit namaz ile iki cuma ve iki ramazan, aralarında geçen günahlara kefaret olur.(Müslim, Tahâret 16)

31 Aralık Cuma 2021 en anlamlı, dualı ve hadisli Cuma günü mesajları…

Ey benim güzel mevlam! Benim senden istediklerimi değil; senin bende görmek istediklerini yaşat bana. Hayırlı Cumalar.

Ey inanç edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, çabucak Tanrı'nın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha güzeldir. (Cuma Müddeti 9. Ayet)

Allah'ım, geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla. Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ı zikretmeye koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. (Cuma Suresi 9)

Rabbimiz, bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun.

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilah yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Hoşgeldin 2022! Anlamlı 2022 yeni yıl mesajları… Yeni yıl mesajı ile yeni yılınız kutlu olsun!

2022 yılına girmemize saatler kala, herkesin heyecanla beklediği yeni bir seneye girmemize az kaldı. 2022 senesini sevdikleriyle yan yana olamayanlar kısa ve anlamlı bir mesaj ile kutluyor. En güzel ve anlamlı yılbaşı mesajları bu haberdedir. Bu seneyi sevdiklerinin yanında yılbaşını kutlayamayanlar bir telefon uzağında mesaj atarak bu anlamlı günü taçlandırıyor. Peki, 2022 yılbaşı mesajları nelerdir?

2022 senesini sevdikleriyle yan yana olamayanlar kısa ve anlamlı bir mesaj ile kutluyor. En güzel ve anlamlı yılbaşı mesajları bu haberdedir. Bu seneyi sevdiklerinin yanında yılbaşını kutlayamayanlar bir telefon uzağında mesaj atarak bu anlamlı günü taçlandırıyor. 2022 yılına saatler kala "Hoşgeldin 2022" sözlerini iletmek ister. Yılbaşı temalı görseller sayesinde sosyal medya kullanıcıları sevdikleriyle paylaşıyor. Sizde sevdiklerinize anlamlı, kısa ve güzel 2022 yılbaşı sözleri paylaşmak isterseniz eğer haberimizi okumalısınız. 2022 yılbaşı sözleri nelerdir? 2022 yılbaşı kısa, anlamlı ve güzel sözler hangileri? 2022 yılbaşı görselli sözler hangisi? Detaylar haberimizdedir…

31 Aralık Cuma 2021 en anlamlı, dualı ve hadisli Cuma günü mesajları…

2022 YILBAŞI SÖZLERİ

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

Değişmez kural, değişmez kuralın olmayacağıdır. Yeni yılın en mutlu değişimlerle başarı, sağlık ve bol paralar getirmesi dileğiyle.

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. Hoşçakal 2021 ve hoş gel bize 2022!

Allah'ım sen bize huzur içinde geçirebileceğimiz bir yıl nasip et. Mutlu yıllar…

2022 yılının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun…

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle.

Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yıllar dilerim.

Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2022 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle..

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar…

2022 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin inşallah.

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle, Mutlu Yıllar.

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle...Nice mutlu yıllara.

Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın, yeterki senin iki gözün bende olsun. Yeni yılın kutlu olsun sevdiceğim.

31 Aralık Cuma 2021 en anlamlı, dualı ve hadisli Cuma günü mesajları…

2022 EN ANLAMLI YILBAŞI MESAJLARI

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım. Nice yıllar, mutlu yıllar.

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

2022 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2021 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

2022 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Mutlu yıllar…

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2022 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

2022 yılbaşı gecesinde bütün umutlarınız ve hayallerinizin gerçek olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.

2022 yılında hayallerindeki home office'in salgınsız da gerçekleşmesini umut ediyor, evde sıkıldığında rahat bir şekilde gelebileceğin bir ofisinin olmasını temenni ediyorum. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

Her sabah kalktığında aklına ilk gelen şeyin günlük iş akışın olduğu, görevlerini göz açıp kapayıncaya dek bitirdiğin bir yıl olmasını diliyorum. Mutlu yıllar!

2022'de başarılarımızın devamlı, hatalarımızın az olması dileğiyle, mutlu yıllar.

2022 yılında nice güzel anlar paylaşacağımız sağlıklı, mutlu ve güzel bir yıl diliyoruz.

Yapılan her işten keyif alacağımız, ailemizi daha da büyüteceğimiz mutlu yıllarımız olsun. Yeni bir seneye girerken huzur, mutluluk ve başarı diliyorum.

Mutlu yarınlar, güzel yıllar, güzel dostluklar bizimle olsun, yeni yılın kutlu olsun!

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title