Haberler

30 Kasım dün eleme potasına kim gitti? MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Güncelleme:

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın ilk takım oyunu oynandı. Pazartesi günü yeni takımlar oluşturulmuştu ve ilk takım oyununda dolma yapımı konseptinde yarışmacılar mücadele verdi. Peki, 30 Kasım dün eleme potasına kim gitti? MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

30 Kasım dün eleme potasına kim gitti? MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? sorularının yanıtı merak ediliyor. MasterChef yarışmasında, haftanın ilk takım oyunu oldukça heyecanlı geçti. Kırmızı ve mavi takım dolmalar konseptinde birbirinden lezzetli tabaklar çıkardı. Kazanan ise kırmızı takım oldu. İlk turda berabere kalan iki takım kaptanları düelloya çıktı ve oyun sonunda dokunulmazlığı alan kırmızı takım oldu. İşte, 30 Kasım MasterChef eleme adayları...

MASTECHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Salı akşamı yeni bölümüyle ve ilk takım oyunu ile ekrana gelen MasterChef'te eleme adayları da belli oluyor. Dolmalar konsepti kapsamında yarışmacılar; kalamar, kelek kavun, bıldırcın, mumbar ve kuru patlıcan dolmalarını yaptı. Oyun sonunda takımlar berabere kaldı ve yarış kaptanlar düellosuna kadar uzandı. Düello bitiminde Eren ile kırmızı takım mücadelenin kazananı olarak açıklandı.

Mavi takım yarışmacıları Mehmet Şef'in Karadeniz adlı imza tabağı ile eleme turunda yarıştı. Dokunulmazlığı Hasan aldı.

30 KASIM MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ?

Dokunulmaz olan Hasan, eleme potasına ilk olarak Tahsin'i gönderdi. İkinci aday ise oy çokluğu ile Burcu oldu.

MASTERCHEF'TE BU HAFTA TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Bu akşam kaptanlık oyununu kazanan Sergen, Mavi takım kaptanı oldu. Sonrasında kendisine rakip olacak Kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i seçti. Devamında iki kaptan arasında takımına yarışmacı seçimi ekrana geldi. Böylece MasterChef'te on beşinci haftanın takımları ortaya çıktı.

  • MAVİ TAKIM: Sergen (Kaptan), Tahsin, Hasan, Burcu, Araz
  • KIRMIZI TAKIM: Eren (Kaptan), Mert, Dilara, Safanur, Görkem

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Somer Sivrioğlu Mehmet Yalçın Danilo Zanna MasterChef Tv8 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title