Haberler

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TEKİRDAĞ'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Güncelleme:

Özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin zafer ile taçlandığı gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Tekirdağ'da coşku içinde kutlandı.

Özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin zafer ile taçlandığı gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Tekirdağ'da coşku içinde kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama etkinlikleri kapsamında ilk olarak Tarihi Tekirdağ Valilik Binası önünde Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Törende, kurumlar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini belirten şiirler okundu.

Çelenk Sunma Töreninde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan ve Çiğdem Goncagül, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çelenk sunma töreninin ardından Tebrikat Töreni ile devam etti. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın makamında gerçekleşen törende protokol üyeleri bayramlaştı.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde daha sonra Tekirdağ Orduevi önünde geçit töreni düzenlendi. Tüm protokol üyelerinin yer aldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Geçit Töreni, Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı birliklerin geçidinin ardından sona erdi.

"30 AĞUSTOS ZAFERİ'NİN 99. YIL DÖNEMİNİ KUTLAMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ"

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kurtuluş Savaşı'nın zaferle taçlandırıldığı ve güzel vatanımızın düşman işgalinden kurtarıldığı 30 Ağustos Zaferi'nin 99. yıl dönemini kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. 30 Ağustos, tarih bilinci ve vatan sevgisi içerisinde kutladığımız büyük bir bayramdır. Cumhuriyet nesillerinin birer ferdi olmanın gurur ve mutluluğuyla bu büyük bayramımızı kutlarken bizlere düşen görev Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve kahraman silah arkadaşlarının bizlere emaneti olan vatanımızı, Cumhuriyet'imizi yaşatmak ve yüceltmektir. Yükselen yeni neslin Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında Türkiye Cumhuriyeti'ni yükseltip yücelteceğine olan sonsuz inancımla tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title