Haberler

23 Haziran Beyoğlu İstanbul seçim sonuçları: Beyoğlu Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu oy oranı

İstanbul, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek için 23 Haziran''da sandıkların yolunu tuttu. AK Parti''den Binali Yıldırım ile CHP''den Ekrem İmamoğlu''nun kıyasıya yarıştığı seçimlere toplamda 4 parti ve 17 bağımsız belediye başkan adayı katıldı. Vatandaşlar son ana kadar İstanbul seçim anketi sonuçlarını takip etti. İşte, 23 Haziran İstanbul Beyoğlu seçim sonuçları…

23 HAZİRAN İSTANBUL BEYOĞLU SEÇİM SONUÇLARI

İstanbullular oylarını kullandı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçim sonuçları açıklanmaya başladı. Toplamda 167 bin 012 seçmen ile 502 sandığın bulunduğu Beyoğlu ilçesinde partilerin anlık oy oranları, açılan sadık sayısı ve kullanılan oylarını 23 Haziran İstanbul seçim sonuçları sayfasından takip edebilirisiniz.

İSTANBUL''DA TOPLAM OY DAĞILIMI

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yerel yönetimleri belirlerken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimi için 23 Haziran''da İstanbullular sandık başındaydı. Önceki seçimlerde AK Parti ve MHP''nden oluşan Cumhur İttifakı ile CHP ve İYİ Parti''den meydana gelen Millet İttifakı, Saadet Partisi, HDP, BBP, DSP, Vatan Partisi, DP, BTP, TKP, Bağımsız adaylar seçimlere katılan partiler arasındaydı. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım yüzde 48. 55, Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 48.80, Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar yüzde 1.21, DSP''den Muammer Aydın yüzde 0.36, Vatan Partisi''nden Mustafa İlker Yücel yüzde 0.20, DP''den Ersan Gökgöz yüzde 0.26, TKP''den Zehra Güner Karaoğlu yüzde 0.12, BTP''den Selim Kotil yüzde 0.32 oy oranı elde etti. 23 Haziran İstanbul seçim sonuçları ile kazanan netleşecek.

ÖNCEKİ SEÇİMDE ADAYLAR BEYOĞLU İLÇESİNDEN NE KADAR OY ALDI?

Yerel seçimlere 12 parti ile bağımsız adayların katılımıyla seçim sonuçlandı. İstanbul''da sonuçların netleşmemesi nedeniyle 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçmek için oylar kullanıldı. 31 Mart seçimlerinde İstanbul Beyoğlu ilçesinden Binali Yıldırım yüzde 50.99, Ekrem İmamoğlu 46.02, Necdet Gökçınar 1.49, Vatan Partisi ise yüzde 0.22 oy oranı almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title