Haberler

2023 Seçim tarihi ne zaman? 2023 seçimleri ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

Güncelleme:

Seçim tarihini merak etmekte olan birçok kişi internet üzerinde 2023 Seçim tarihi ne zaman? Sorusunu araştırıyor. Özellikle de Üniversite sınav tarihlerine denk geldiği düşünülen 2023 Seçim tarihi ne zaman? 2023 seçimleri ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

2023 Seçim tarihi ne zaman? Sorusu, YKS sınav tarihlerinin sınav gününe denk gelmesi ihtimali nedeniyle birçok kişi tarafından merak konusu haline geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaların ardından 2023 seçim tarihi hakkında merak edilen 2023 seçimleri ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Sorusu yanıt buldu. Peki, 2023 Seçim tarihi ne zaman? 2023 seçimleri ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

2023 SEÇİM TARİHİ NE ZAMAN?

Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen seçim tarihini işaret ederek "Milletimiz 14 Mayıs'ta 6'lı masaya 'Yeter' diyecek" ifadelerini kullandı. Bu gelişmenin ardından tüm gözler, cumhurbaşkanı adaylarını seçim tarihinin açıklamasının ardından duyuracaklarını ilan eden 6'lı Masa liderlerine çevrildi. CHP'li Engin Özkoç ise "Biz bir takvim açıkladık. Ayın 30'unda 6'lı masa tekrar bir araya gelecek. Ocak ayından sonra da adayı açıklayacaklar" dedi.

2023 Seçim tarihi ne zaman? 2023 seçimleri ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada ilk kez, seçim tarihi için kulislerde dillendirilen 14 Mayıs'ı telaffuz etti.

14 Mayıs 1950'de Adnan Menderes'in kazandığı seçimi hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rahmetli Menderes 14 Mayıs'ta 'Yeter söz milletin' diyerek sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştır. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün altılı masaya yanıtını verecek. Vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız." dedi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title