Haberler

2022'nin en çok konuşulan isimlerinden Emrecan Uzunhan kimdir? Emrecan Uzunhan hayatı ve biyografisi

Güncelleme:

2022'nin nabzını tutan insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri raporladı. Bu yıl 2,549 haber kaynağında 27,724 adet haber yapılan Emrecan Uzunhan, toplamda 66,289,565 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Peki, Emrecan Uzunhan kimdir? İşte, Emrecan Uzunhan hayatı ve biyografisi

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre'nin 2022 değerlendirme raporunda Emrecan Uzunhan, 2022'nin hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunmaya sahip olan kişileri arasında yer aldı. Vatandaşların da hakkında araştırma yaptığı Emrecan Uzunhan hakkında 2,549 haber kaynağında 27,724 adet haber yer alırken 2022'de toplam 66,289,565 ziyaretçiye ulaştı. Meraklı soruların odağı haline gelen Emrecan Uzunhan hakkında merak edilen diğer soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

EMRECAN UZUNHAN KİMDİR?

Emrecan Uzunhan (d. 26 Şubat 2001, İstanbul, Türkiye), defans mevkiinde oynayan Türk futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giymektedir.

Beşiktaş

19 Temmuz 2022 tarihinde Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.[1] Beşiktaş forması ile ilk Süper Lig maçına 14 Ağustos 2022'de Alanyaspor karşısında çıktı.[2] Uzunhan, aynı maçın 37. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bununla birlikte Uzunhan kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmüş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Emrecan Uzunhan Habermetre Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title