Haberler

    2018 Gelinlik Trendleri

    2018 gelinlik trendlerini aramak düğün hazırlıklarının beklide en kararsız kalınan seçimleri asında yer alıyor. Ancak birazdan vereceğimiz, 2018 gelinlik trendlerinden sonra bu tür sıkıntıları yaşamayacaksınız. Gelinlik arayışına girdiyseniz ve 2018 gelinlik trendlerinin neler olduğunu merak ediyorsanız, işte 2018 gelinlik trendleri…

    Düğün ve evlilik hazırlıklarının en tatlı ve en kararsız kalınan telaşlarından birisi de gelinlik seçimleridir. 2018 gelinlik trendleri hem ruhunuza hem de her stile hitab edecek tarzda. Gelinlik hayatınızda bir kere giyebileceğiniz en özen ve en güzel deneyimlerden birisidir. 2018'in gelinlik trendleri neler olacak diye merak ediyorsanız gelin hep birlikte göz atalım.

    İşte 2018 gelinlik trendleri…

    Düğün ve evlilik hazırlıklarının, en kararsız kalınan seçimlerinden biri de kuşkusuz ki düğün kıyafetidir. Birçok evlilik fuarında yer alan ve tasarladığı gelinlikleri Bahar Öztan ve Şenay Akay gibi ünlü isimlerin podyumda taşıdığı fuarlarda imzası olan Pınar Bent 2018 gelinlik trendleri hakkında tüyo verdi.

    2018 gelinlik trendlerinde, taşlı ışıltılı gelinlikler trend olacak "

    Modacı Pınar Bent, tasarladığı yeni modellerin her bütçeye uygun ve pek çok seçenekten oluştuğunu belirtti. Geçtiğimiz aylarda Mısırlı bir iş adamının kızının gelinliğini swarovski taşlarla tasarım harikası yaratan Bent'e göre 2018  gelinlik trendleri arasında taşlı, ışıltılı ve 3 boyutlu dantellerin oldukça trend olacağını ve bu tür modellerin 2018 yaz aylarında yapılacak düğünlere damga vuracak.

    2018 gelinlik trendlerini seçerken, vücut tipine göre gelinlik tercihi yapılmalıdır. Aksi taktirde gelinlik üzerinizde şık durmayacak, sizi olduğunuzdan daha kısa veya daha şişman gösterecektir. Bu nedenlerden dolayı 2018 gelinlik trendlerini seçerken muhakkak vücut tipi baz alınmalıdır.

    Vücut tipine göre gelinlik nasıl seçilmelidir sorusunun cevabını öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin…

    Uzun veya kısa boylu kadınların gelinlik tercihi nasıl olmalıdır?

    Uzun boylu kadınlar tam balık, A kesim modelleri daha iyi taşır. Kısa boylu kadınlar ise, yarım balık ve mini gelinlikleri vücudunda daha iyi taşırlar.

    Büyük göğüslere sahip olan kadınların gelinlik seçimi nasıl olmalıdır?

    Göğüsleriniz büyük ise işlemelerin göğüs bölgesinde olmasından kesinlikle kaçın.

    Gelinlik tasarımcısı Pınar Bent'e göre; Büyük Göğüslere sahip olan kadınlar toparlayıcı bir sutyen kullanmalı ve dikkati başka bir yere çekmelidirler. Mesela iddialı bir sırt dekoltesi, saç aksesuarı ya da kemer işini görecektir.

    Küçük göğüslü kadınlar için gelinlik seçimi

    Küçük göğüslere sahip olan kadınlar ise; göğüs bölgesi drapeli veya işlemeli gelinlikleri tercih etmelidirler.

    Alçak ve kalın topuklu ayakkabıları tercih edin

    "Alçak ve kalın topuklu ayakkabıları tercih edin. Belinizi ince göstermek istiyorsanız işlemeli kumaşları bel bölgende çok az kullanın. Ama 'işleme kesinlikle' olsun diyorsanız bunu eteklerde kullanın.

    Vücut tipine göre gelinlik modellerine göz attığınız 2018 gelinlik trendlerini daha ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

    2018 gelinlik trendleri....

    Kurdeleler bu yıl trend

    2018 gelinlik modellerinde tatlı ve aynı zamanda kadınsı bir görünüme  bürünmek isteyenler için oldukça dopğru bir zaman. 2018 yılı gelinlerinin özellikle sırt dekoltesinin bittiği yerlerde büyük ve abartılı kurdeleler yerini alacak gibi duruyor. Aynı zamanda iri kurdeleleri omuzda ve belin ön kısmında da görebileceksiniz.

    Bolerolar

    Daha zengin ve katman katman gelinlik sevenler bu yıl tercihlerini bolero ve pelerinden yana kullanabilirler. 2018 bahar ve kış aylarında gelinlik seçerken bolero ve pelerininizi de seçmeyi unutmayın.

    Maskülen bir tarz yaratmak isteyenlere

    Gelinlerin düğünde kabarık kabarık elbiseler giyilmesi gerektiğini kim söyledi? 2018 yılı sıra dışı ve maskülen bir tarz yaratmak isteyen gelinlerimizin yılı olacak. 2 parçadan oluşan gelinliklerin yanı sıra tulum gelinlikleri de görebileceğiz.

    Eldivenlerin zarafeti

    Bu yıl gelinliğinize değişik bir hava ve zarafet katmak istiyorsanız tercihinizi tül eldivenlerden yana kullanabilirsiniz.  Bu yıl gelinlik eldivenlerinizi işlemeli desenlerden yana kullanabilirsiniz.

    Bohem tarz gelinlikler

    Özgür ruhlu gelinlerimizin bayılacağı bohem tarz gelinlikler bu yılın en çok sevilen gelinlikleri arasına girecek. 2018 gelinlerimiz bu yıl alışılmışın dışına çıkmak istiyorlarsa tercihlerini bohem tarzı gelinliklerden yana kullanabilirler.

    Viktoryen esintileri

    Kurdeleler, danteller, tüller ve siyahın harmanlandığı Viktoria dönemi esintileri gelinliklerde de görülecek bu yıl. Bu yüzden gelinlikte hiç alışık olmadığımız siyah rengine gözümüzü alıştırsak iyi olur

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Bahar Öztan Şenay Akay Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title