Haberler

15 Temmuz'da Tankların Altına Yatan Metin Doğan, Cumhur İttifakı'nı Desteklediğini Açıkladı

- 15 Temmuz'da tankların altına yatan Metin Doğan, Cumhur İttifakı'nı desteklediğini açıkladı Metin Doğan: "24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na oy vermek ve verdirtmek 15 Temmuz'da tankların altına yatarak darbeyi engellemek kadar önemlidir" 15 Temmuz'daki tanklar beni ezmemişti ama...

- 15 Temmuz'da tankların altına yatan Metin Doğan, Cumhur İttifakı'nı desteklediğini açıkladı

Metin Doğan: "24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na oy vermek ve verdirtmek 15 Temmuz'da tankların altına yatarak darbeyi engellemek kadar önemlidir"

15 Temmuz'daki tanklar beni ezmemişti ama 24 Haziran'daki seçimler de ezmesin

İSTANBUL - 15 Temmuz darbe girişimi gecesi tankların önüne yatan ve o gecenin sembolü olan Metin Doğan, Cumhur İttifakı'nın destekleyeceğini açıkladı. Doğan, "Eğer gençler Türkiye'nin daha da gelişmesini istiyorlarsa, kendi geleceklerinin daha da parlak olmalarını istiyorlarsa Cumhur İttifakı'na oy versinler" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin gecesinde Atatürk Havalimanı'na giderek kendini tankların önüne atan ve o hain gecenin sembolü Metin Doğan, Cumhur İttifakı'nı desteklediğini açıkladı. Eski Türkiye hallerine geri dönülmemesi gerektiğini vurgulayan Metin Doğan, özellikle gençlerin geleceği için 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na oy verilmesi gerektiği söyledi.

İktidara olan kırgınlıkların seçim sonrasına ertelenmesi gerektiğini vurgulayan Doğan, "Bizim kırılmak ve kızmak gibi bir lüksümüz yoktur. Bu eleştirilerimizi, kırgınlıklarımızı, kızgınlıklarımızı 24 Haziran saat 17'ye kadar hiçbir şey olmamış gibi, kırılmamışız gibi canla başla Cumhur İttifakı için çalışmalıyız" diyerek Cumhur İttifakı'na desteğini yineledi.

Metin Doğan'dan gençlere çağrı

Eski Türkiye hallerine bakıp ona göre hareket etmeleri gerektiğine söyleyen Metin Doğan,"Buradan gençlere özellikle seslenmek istiyorum. Yalan dolan siyasetle kimse kendini kandırmasın. Kendileri Türkiye'nin 15-16 yıl önceki haline baksınlar. Türkiye tekrar eski hallerine dönmesini istiyorlarsa ona göre oylarını diğer tarafa kullansınlar. Eğer Türkiye'nin daha da gelişmesini istiyorlarsa, kendi geleceklerinin daha da parlak olmalarını istiyorlarsa Cumhur İttifakına oy versinler" dedi.

" Erdoğansız bir Türkiye'nin kaos olduğunu anlatmalıyız"

İktidara olan kızgınlığın ya da kırgınlığın 24 Haziran sonrasına bırakılması ve şu an için ülkenin geleceği adına Cumhur İttifakına oy verilmesine değinen Metin Doğan,"Bizim kırılmak ve kızmak gibi bir lüksümüz yoktur. Bu eleştirilerimizi, kırgınlıklarımızı, kızgınlıklarımızı 24 Haziran saat 17'ye kadar hiçbir şey olmamış gibi, kırılmamışız gibi canla başla Cumhur İttifakı için çalışmalıyız. Tek bizim oy vermemiz de yetmiyor. Seferberlik ilan edeceğiz. Annemizi, babamızı, kardeşlerimizi, komşularımızı, hemşerilerimizi ikna etmek için canla başla çalışmalıyız. Erdoğansız bir Türkiye'nin kaos olduğunu anlatmalıyız. Bizim şimdi eleştirdiğimiz bir sürü noktalar var ama bu eleştirdiğimiz noktaların Erdoğansız bir Türkiye'de on kat daha artacağını anlatmalıyız. Bölgedeki haritaların bir asır önce sil baştan tekrar çizileceğini ve bizim bu kritik sürece çok güçlü bir liderle girmemiz gerektiğini, aksi takdirde bir asır önce olduğu gibi başkalarının ellerinde cetvellerle kendi haritamızı çizerken göreceğimizi onlara anlatmalıyız" diye konuştu.

"15 Temmuz'daki tanklar beni ezmemişti ama 24 Haziran'daki seçimler de ezmesin"

15 Temmuz hain darbe girişiminde tankların altına yatan ve darbe girişiminin sembolü olan Metin Doğan"Cenab-ı Allah bana 15 Temmuz'da tankların altına yatırarak Türkiye'deki darbecilere karşı ilk direnişi başlatma şerefini nasip etti. Allah şimdi bize bu şereften daha büyüğüne erişme fırsatını veriyor. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na oy vermek ve verdirtmek 15 Temmuz'da tankların altına yatarak darbeyi engellemek kadar önemlidir. Biz 15 Temmuz'da onların tanklarla düzeni değiştirmeye çalışmalarına engel olmuştuk. 24 Haziran'da da oy vererek bunlara engel olmalıyız. 15 Temmuz'daki tanklar beni ezmemişti ama 24 Haziran'daki seçimler de ezmesin. Buna insanlar izin vermesinler" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Metin Doğan 15 Temmuz Türkiye Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title