Haberler

14 Mayıs Sivas seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Sivas oy oranları! Kılıçdaroğlu Sivas'ta kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Güncelleme:

14 Mayıs 2023 Genel Seçimi'nde 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekilleri belirlendi. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Sivas oy oranı kaç oldu? Kemal Kılıçdaroğlu Sivas'ta kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Sivas'ta kaç oy aldı? Sivas Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

Kemal Kılıçdaroğlu Erzincan'da kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Sivas'ta kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Sivas oy oranlarını Sivas geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Sivas'ta Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE SİVAS'TA KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Sivas genelinde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 24,25; Recep Tayyip Erdoğan yüzde 69,4; Sinan Oğan yüzde 6,11 oy alırken Muharrem İnce yüzde 0,24 oy aldı.

14 MAYIS'TA ERDOĞAN SİVAS'TA KAÇ OY ALDI?

Sivas'ta yüzde 69,4 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam 280.285 oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU SİVAS'TA KAÇ OY ALDI?

Sivas'ta yüzde 24,25 oy alan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 97.938 oy aldı.

14 MAYIS SİVAS SEÇİM SONUÇLARI!

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

14 Mayıs Sivas seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Sivas oy oranları! Kılıçdaroğlu Sivas'ta kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

SİVAS KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Sivas Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title