Haberler

14 Mayıs Diyarbakır seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır oy oranları! Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Güncelleme:

14 Mayıs 2023 Genel Seçimi'nde 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekilleri belirlendi. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır oy oranı kaç oldu? Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da kaç oy aldı? Diyarbakır Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır oy oranlarını Diyarbakır geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Diyarbakır'daCumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE DİYARBAKIR'DA KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Diyarbakır genelinde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 71,96; Recep Tayyip Erdoğan yüzde 26,48; Sinan Oğan yüzde 1,26 oy alırken Muharrem İnce yüzde 0,31 oy aldı.

14 MAYIS'TA ERDOĞAN DİYARBAKIR'DA KAÇ OY ALDI?

Diyarbakır'da yüzde 26,48 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam 239.827 oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU DİYARBAKIR'DA KAÇ OY ALDI?

Diyarbakır'da yüzde 71,96 oy alan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergani, Sur, Silvan ve Dicle ilçelerinde üstünlük elde ederek 651.793 oy aldı.

14 MAYIS DİYARBAKIR SEÇİM SONUÇLARI!

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

14 Mayıs Diyarbakır seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır oy oranları! Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

DİYARBAKIR KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Diyarbakır Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title