Haberler

14 Mayıs Bursa seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Bursa oy oranları! Kılıçdaroğlu Bursa'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Bursa oy oranlarını Bursa geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Bursa'da Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE BURSA'DA KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Bursa genelinde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 40,61; Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51,47; Sinan Oğan yüzde 7,45 oy alırken Muharrem İnce yüzde 0,46 oy aldı.

14 MAYIS'TA ERDOĞAN BURSA'DA KAÇ OY ALDI?

Bursa yüzde 51,47 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam 1.089.593 oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU BURSA'DA KAÇ OY ALDI?

Bursa'da yüzde 40,61 oy alan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinde üstünlük elde ederek 859.656 oy aldı.

14 MAYIS BURSA SEÇİM SONUÇLARI!

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

14 Mayıs Bursa seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Bursa oy oranları! Kılıçdaroğlu Bursa'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

BURSA KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Bursa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title