Haberler

1. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sona Erdi

Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği'nin Düzenlediği 1

Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği'nin düzenlediği 1. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması sona erdi. Yarışmada dereceye girenler, aileleriyle tatile gönderilecek.

Talasemi ve Lösemililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Başdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaya katılımı sağlamak için il ve ilçelerdeki tüm okul, sağlık ocağı, kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılmak üzere broşür bastırdıklarını bildirdi.

Bu nedenle yarışmaya katılımın oldukça yoğun olduğunu belirten Başdemir, 'Lösemi hastalığı konusunda toplumdaki duyarlılığın artmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya, hasta, hasta yakını ve sağlıklı her yaş grubundaki vatandaşımız katıldı' dedi.

Başdemir, toplanan tüm eserlerin daha sonra kitap halinde yayımlanacağını belirterek, yarışmada ilk 3'e girenlerin ailesiyle birlikte tatil yapma hakkı kazandığını söyledi.

Başdemir, 'Yarışmada Aylin Cavdar 'Umutla Doğan Güneş' eseriyle birinciliği hak ederek, ailesiyle birlikte 5 gün, İbrahim Şaşmaz 'Ben O Trene Binmeyeceğim' eseriyle ikinci olup 3 gün ve Şahin Sevil 'Bahar Yakındır' isimli eseriyle üçüncü olarak 2 gün tatil hediyesi kazandı. Dereceye giren bu vatandaşlarımız, Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'ndeki termal bir otelde aileleriyle tatil yapabilecek' dedi.

(CAN-VED-SO) - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title