Haberler

Türkiye milli maç ne zaman? Türkiye milli maç fikstürü

Güncelleme:

Türkiye milli maç ne zaman? Milli maç ne zaman sorusu, Türkiye Norveç maçı kapsamında futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Türkiye Norveç maçı A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki puan durumunda kritik bir öneme sahip olacak. Türkiye ile Norveç, Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'ndaki kritik maçta kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye milli maç ne zaman? Türkiye milli maç fikstürü

TÜRKİYE MİLLİ MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelen milliler, hazırlıklarına 4 Ekim Pazartesi günü başladı. Türkiye Norveç maçı, 8 Ekim Cuma günü saat 21.45'te oynanacak. Karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

BİLET FİYATLARI

Stat kapasitesinin yüzde 50'si oranında seyirci alınacak Türkiye-Norveç karşılaşmasının genel bilet satışı ise yarın saat 14.00'te başlayacak.
Türkiye-Norveç maçının bilet fiyatları 1. kategori için 100, 2. kategori için 35 ve 3. kategori için 15 lira olarak belirlendi.

STEFAN KUNTZ İLE İLK MAÇ

Türkiye A Milli Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz, ilk kez bir resmi maçta takımın başında olacak. 58 yaşındaki çalıştırıcı yeni görevine galibiyetle başlamak istiyor. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Türkiye Norveç maçı 8 Ekim Cuma günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

A MİLLİ TAKIM KADROSU

Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz, Altay Bayındır, Burak Yılmaz, Kenan Karaman, Serdar Dursun, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Yusuf Yazıcı. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

A Milli Futbol Takımı Türkiye Norveç Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title